31 Ekim 2015 Cumartesi

İşte Benim Sitilim All Star’da kim elendi.Elenen Yarışmacı Zeynep Öztürk’ün çarpıcı resimleri

02:55

İşte Benim Sitilimde eleme gecesi sonuçlandı.İşte Benim All Star’da elenen isim Zeynep Öztürk oldu.Zeynep Öztürk yarışmaya veda etti.

İşte Benim Stilim All Star yarışmasında haftanın birincisi belli oldu. Bu hafta kanatlar konsepti ile yarışan yarışmacılar arasından Nihal birinci oldu. Nihal 10 bin liralık para ödülünü kazandı.

İşte Benim Sitilim All Star’da Zeynep Öztürk neler yaşadı

31 yaşındaki Zeynep Öztürk eskiden çok fazla kıyafet aldığını ve çok alışveriş yaptığı için annesiyle tartıştığını, butik açtıktan sonra rahatladığını söylüyor.
Ekranların en çok izlenen programlarından biri olma özelliğini korumaya devam eden İşte Benim Stilim’de bu akşam iki yarışmacı büyük ödüle ve hayallerine veda etti. İşte Benim Stilim Eleme Gecesi’nde; İvana Sert sergilediği “Makeup Backstage Pop Dans” dansıyla geceye renk kattı. İşte Benim Stilim’in bu hafta yapılacak eleme gecesinin konuk jüri üyesi; Yılmaz Morgül’dü. Morgül de seslendirdiği birbirinden güzel şarkıları ile izleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.
Gecenin sonunda ise elenen ilk isim Nazlı Hamarat ile elemeye kalan Gülnihal Candan oldu. Jürinin kararı Gülnihal’den yana oldu. Genç yarışmacı büyük ödül 100 bin TL’ye büyük finale bir hafta kala veda etmek zorunda kaldı.
Gülnihal Candan’ın ardından jürinin en az puanı verdiği ikinci isim Gülay Hançer de jürinin karşısındaki yerini aldı. Diğer yarışmacıların tercihi ise değişmedi ve Nazlı Hamarat bir kez daha jürinin karşısında yarışmadaki kaderini belirleyecek kararı beklemek için Gülay Hançer’le yan yana geldi.
Jürinin kalmasından yana oy kullandığı yarışmacının ismi ise değişmedi ve Nazlı Hamarat finale adını yazdırmaya hak kazanan isim oldu. Yarışmadan elendikten sonra jürinin isteği ile tekrar dönen Gülay Hançer ikinci defa yarışmadan ayrılan isim oldu.
ZEYNEP ÖZTÜRK KİMDİR?
1983 doğumlu olan Zeynep Öztürk estetikli olmasıyla bilindi. İşte Benim Stilimkızları içinde 31 yaşında olmasına rağmen güzelliği ile dikkat çeken Zeynep Öztürk ‘ün burnunda estetik bulunuyor. 31 yaşındaki Zeynep Öztürk eskiden çok fazla kıyafet aldığını ve çok alışveriş yaptığı için annesiyle tartıştığını, butik açtıktan sonra rahatladığını söylüyor.
İlerde iyi bir modacı olmak isteyen Zeynep Öztürk , yarışmadan kazandığı para ile yatırım yapmak niyetinde. Vücudunda beğenmediği bir yer olmadığını söyleyen Zeynep Öztürk kendine fazlasıyla güveniyor. Bunu da İşte Benim Stilimgalasında Müslüm Gürses kılığına girerek gösterdi.
İşte Benim Stilimjürisinden bir çok kez yıldız almayı başaran Zeynep Öztürk , sakin görünümüne karşın son bölümde yaşattığı krizle salladı. İşte Benim Stilim’de Melisa Şahin ‘in başbelası olan Nihal ile tartışan Zeynep Öztürk ‘elenmek istiyorum’ diyerek ortalığı ayağa kaldırdı. Nur Bozar ‘ın taktiğine başvuran Zeynep Öztürk inanılmaz bir kavga çıkarıp stüdyoyu da terketti.
ZEYNEP ÖZTÜRK : BU TARZ BENİM ‘DEN AYRILMAK İSTİYORUM
Zeynep Öztürk 3 Şubat günü yani bugün yayınlanacak İşte Benim Stilimyarışmasında Nihal ‘in ‘benim butiğim olsaydı ordan giyinirdim, daha küçük butiklerden sponsorluk istemezdim” sözleriyle eşi görülmemiş bir kavgaya imza atıyor. Beklenmedik bir çıkış yapan Zeynep Öztürk , Nur Bozar taktiğine başvurup “Ben elenmek istiyorum. Bunun için elimden geleni yapacağım” dedi.
VAROŞLARLA AYNI YERDE KALAMAM DEYİNCE…
Zeynep Öztürk öyle çıldırdı ki “Ben bu varoşların içinde daha fazla duramam” dedi. Diğer yarışmacılar bu söz üzerine şoka girdi ve “bize varoşlar dedi” diyerek tepki gösterdi. Zeynep Zeynep Öztürk şok sözlerin ardından “Hepsinin hesabını vereceksin! O maskeyi indir burama geldi ya…” diyerek stüdyoyu terketti.
Güzelliği ve kendine has tarzıyla jüriyi etkilemeyi başaran Zeynep Öztürk Etiler ‘de özel bir butik işletiyor. Yarışmaya da butiği için katılan Zeynep Öztürk , İşte Benim Stilimde hep şık giyimi ile öne çıktı. Show TV’de yayınlanan, “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programı ile TV8’de yayınlanan, “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programı reytinglerde olduğu gibi, “cezada” da yarışıyor.
Vatandaşların yoğun şikayetleri nedeniyle geçmişte Show TV’ye iki kez para cezası kesen RTÜK, TV8’de yayınlanan, “Bu Tarz Benim” adlı programı da affetmedi. RTÜK, cezayı verirken reyting uğruna insan onurunun hiçe sayıldığını kaydetti. RTÜK uzmanları, 17 Ocak 2015’te TV8’de yayınlanan İşte Benim Stilimadlı yarışma programı hakkında çarpıcı bir rapor hazırladı. Show TV’de yayınlandığı dönemdeki gibi reyting uğruna yarışmacıların ve jürinin aşağılayıcı, alaycı ve insan onurunu zedeleyici bir tutum takındıklarını dile getiren uzmanlar raporda şu tespitlere yer verdi:
“Yarışmacıların birbirleriyle dalga geçtikleri, birbirini küçük düşürmeye çalıştıkları ve karşılıklı ağız dalaşına girdikleri bölümlerin programın ekibi tarafından ön plana çıkarılarak izleyiciye sunulduğu görülmüştür. Eleme gecesinde Maria’nın giydiği kıyafeti beğenmeyen Özden, söz alarak Maria için, ‘www nokta yine mi korkunç oldum nokta com’ diyerek dalga geçmiş, Maria da Özden’in kıyafeti için, ‘www nokta yarı çıplak nokta com’ diyerek cevap vermiştir.”
200 bin TL ceza almıştı
Üst Kurul, uzmanların raporu doğrultusunda yaptığı değerlendirmede TV8’deki İşte Benim Stilimprogramına tıpkı daha önce Show TV’ye verdiği gibi para cezası kesti. Üst Kurul, ceza kararını mevzuatın, “yayınlar insan onuruna ve özel hayatın gizliliğine saygılı olma ilkesine” dayandırdı. Ceza miktarı TV8’in bir önceki ay elde ettiği reklam gelirinin yüzde 1’i kadar olacak. RTÜK, daha önce Show TV’deki, İşte Benim Stilimadlı yarışmaya 200’er bin TL civarında iki ayrı ceza kesmişti.
TV8 ile Show TV arasındaki İşte Benim Stilimsavaşı devam ediyor. Canlı olarak ekrana gelen İşte Benim Stilimelemesinde bomba isimler vardı. Herkes yeni bölümde kimler elenecek? diye merak ediyordu. 31.01.2015 İşte Benim Stilimeleme gecesi Show Tv’de İrem Özcan elenirken TV8’de ise Gülşah Yanar elendi. Bu Tarz Benim’de bu hafta kim elendi? İşte Benim StilimTV8 eleme gecesinde jürinin önüne gelen isimler Maria Surina ve Gülşah oldu. Peki İşte Benim Stilimkim elendi? İşte Benim Stilim31 Ocak eleme gecesinde kim elendi? TV8 kanalındaki İşte Benim Stilimyarışmasında jüriden en düşük oyu alan isim Gülşah Yanar oldu. İşte Benim Stilimkızları ise Maria Surina ismini verdi. Peki jüri ne karar verdi İşte Benim Stilim’de bu hafta bu kim elendi?
İşte Benim Stilimeleme gecesi TV8 ile Show TV arasında müthiş bir rating savaşına sahne oldu. TV8 geçen haftanın rövanşını almak için eleme gecesini ünlüler geçidine çevirdi. İşte Benim Stilimjürisinin önüne 80’ler konsepti ile çıkan yarışmacılar eleştirilerle dolu bir gece yaşadılar.
Devamını Oku...


İşte Benim Stilim All Star TV8 Yarışmacıları Kimler? İşte Benim Stilim All Star Bu Hafta Kim Elendi? - Işte Benim Stilim All Star Youtube - 31 Ekim 2015 Cumartesi

02:54

İşte Benim Stilim All Star TV8 Yarışmacıları Kimler? İşte Benim Stilim All Star Bu Hafta Kim Elendi? - Işte Benim Stilim All Star Youtube hakkında merak edilen detaylar 31 Ekim 2015 Cumartesi tarihli haberimizdedir.İşte Benim Stilim All Star 2 sezon finalinin ardından 2 aylık sezon tatili vermişti İşte Benim Stilim All Star kısa süre sonra Tv8 ekranlarında yeniden boy gösterecek İşte Benim Stilim All Star`ın yeni sezon yarışmacıları ise belli oldu...


Hafta içi ekranlarda her gün yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi olan yarışma olan İşte Benim Stilim yeni sezona yeni formatı ile başladı.Tüm zamanların en iyi yarışmacılarından oluşan  İşte Benim Stilim All Star yeni bölümleriyle hafta içi Pazartesi, Salı ve Çarşamba günleri saat 15.30'da, Perşembe ve Cuma günleri ise saat 20.00'de TV8'de olacak.  Tv8 ekranlarının sevilen ve izlenen yarışması İşte Benim Stilim finalinden hemen sonra eski yarışmacılar ile iz bırakan yarışmacılar  İşte Benim Stilim All Star'da.

Jüri üyeliğini Ivana Sert,Nur Yerlitaş,Kemal Doğulu ve Uğurkan Erezin’in yaptığı ve sunumunu Öykü Serter’in yaptığı İşte Benim Stilim All Star yeni sezonda da aynı isimler olacak ve bomba gibi bir giriş yaptı. 

İşte Benim Stilim All Star Yarışmacıları


İşte Benim Stilim All Star Yarışmacıları

Son günlerin en çok konuşula konularından birisi de kısa bir süre sonra bitecek olan ve final yapacak olan İşte Benim Stilim yarışması yeni sezona bomba gibi bir formatla ve yarışmacılar ile geri gelecek.Sosyal medyada ve internette en çok konuşulan konulardan diğeri ise İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarının kimler olacağı.

İşte Benim Stilim All Star yarışmacılarının kesin ve net bir şekilde kimler olacağı henüz belli olmasa da edinilen bilgilere göre muhtemel isimler bildirildi. Yarışmanın izleyenlerinden gelen yorumlara göre zaten İşte Benim Stilim All Star'a katılmasını istedikleri isimler zaten belli. Bu Tarz Benim olarak yayınlanan ilk sezondan bu yana gelmiş geçmiş en iddialı yarışmacıları podyumda olması bekleniyor.

İŞTE BENİM STİLİM ALL STAR YARIŞMACILARI:
 
İşte Benim Stilim All Star Emel Özkızıltaş
Boşanmış bir anne babanın kızı olan Emel Özkızıltaş, asıl mesleği olan kabin memurluğundan ayrıldıktan sonra İşte Benim Stilim'e katılmıştı. Bütün parasını yarışmada giyeceği kıyafetlere harcadığı için ev kirasını ödeyemeyecek halde geldiğini söyleyen Emel'in gözyaşları uzun süre konuşulmuştu. Gelin görün ki, Emel yarışmayı birinci olarak tamamladı ve şimdi ikinci kez podyumda...

İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları
İşte Benim Stilim All Star Aysegül Doğan
İşte Benim Stilim'in en tartışmacı kişiliği Ayşegül Doğan, All Star ile ekranlarda. Tarzından çok polemikleri ve sert çıkışları ile hatırlanan Doğan, 'bu kez birinci olacağım' diyecek kadar da iddialı.
İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları

İşte Benim Stilim All Star Özden Cerrahoğlu
1991 doğumlu Özden Cerrahoğlu, moda öğrencisi... En büyük hayali kazanacağı ödülle de butik açmak olan Cerrahoğlu'nun bu hayali maalesef gerçek olamamıştı.
İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları

İşte Benim Stilim All Star Aysenur Balci
Yarışmanın ilk sezonunda izleyici karşısına çıkan Ayşenur Balcı, 1995 doğumlu. Balcı, yarıştığı dönemde giydiği kıyafetler kadar dahil olduğu polemiklerle de adından söz ettirdi. Birincilik iddiası ile podyuma çıkan Ayşenur, beklemediği bir anda jürinin 'gitsin' oyu ile yarışmadan elendi.
İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları
İşte Benim Stilim All Star Gizem Güler
Yarıştığı süre boyunca neredeyse her gün 'rüküş' ilan edilen Gizem, bir kez daha podyumda. Medcezir dizisinde de rol alan 26 yaşındaki Gizem, oldukça iddialı.
İşte Benim Stilim All Star TV8 Yeni Sezon Yarışmacıları

İşte Benim Stilim All Star Tuğçe Ergişi
Yarışmanın en fazla 'ağlayan' isimlerinden olan Tuğçe Ergişi, ekrana All Star ile geri döndü.

İşte Benim Stilim All Star TV8 Yeni Sezon Yarışmacıları
 İşte Benim Stilim All Star Aycan-Nurcan Şencan
İlk sezonun birincisi Aycan-Nurcan Şencan kardeşler, yeniden jüri karşısına çıkıyor. Yarışmadan sonra kısa bir ekran deneyimi daha yaşayan ikizler, ikinci kez şampiyonluğu göğüsleyebilip göğüşleyemeyecekleri merak ediliyor.

                                                            İşte Benim Stilim All Star yarışmacıları

İşte Benim Stilim All Star Marina Surina
Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi olan Maria, yarışmanın ikinci sezonunda ter dökmüştü. Dekolte konusunda yaptığı açıklamalarla şimşekleri üzerine çeken Maria, yarışmacı arkadaşlarının sert tepkisiyle karşılaşmıştı. 
İşte Benim Stilim All Star TV8 Yeni Sezon Yarışmacıları

İşte Benim Stilim All Star Ezgi Baylar

İlk sezonun şüphesiz en favori isimlerden biriydi Ezgi Baylar... Evli ve bir çocuk annesi olan yarışmacı 'kayınvalidemin dolabından aldım' dedi 18 bin dolarlık çantası ile uzun süre konuşuldu. Nerdeyse yarıştığı her haftayı birincilikle tamamlayan Baylar, en büyük şoku finalde yaşadı ve ikinci oldu.
İşte Benim Stilim All Star TV8 Yeni Sezon Yarışmacıları

İşte Benim Stilim All Star Gülşah Yılmaz
İşte Benim Stilim'e damga vuran isimlerden biri Gülşah Yılmaz. 1983 doğumlu Yılmaz, 1.78 boyunda. Güzel sanatlar mezunu olan Gülşah Yılmaz, modayı meslek edinenlerden...İşte Benim Stilim All Star TV8 Yeni Sezon Yarışmacıları

İşte Benim Stilim All Star Çiğdem Çelik


36 yaşındaki Çiğdem Çelik, ikinci kez İşte Benim stilim podyumunda yürüyecek olan isimlerden... Daha önce yaptığı karnaval dansı ile jüriye şaşkınlık yaşatan Çelik'in lakabı: Barbie
İşte Benim Stilim All Star TV8 Yeni Sezon Yarışmacıları

İşte Benim Stilim All Star Nazlı Kayaaslan

Nazlı Kayaaslan da All Star ile ikinci kez izleyici karşısına çıkacak. Özel hayatında yaşadığı sorunları anlatarak stüdyoda duygu selinin yaşanmasına neden olan yarışmacı, defalarca jürinin övgüsünü alan tarzı ile 'ben de varım' diyor...
İşte Benim Stilim All Star TV8 Yeni Sezon Yarışmacıları
İşte Benim Stilim All Star Ezgi Ünal

İşte Benim Stilim All Star'da yarışam 3 şampiyondan biri  Ezgi Ünal. Yarıştığı dönemi biricilikle tamamlayan yarışmacı, ikinci kez jüri karşısında. Zorlu rakiplerine karşı mücedele edecek olan Ünal'ın nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.İşte Benim Stilim All Star TV8 Yeni Sezon Yarışmacıları
Devamını Oku...


25 Ekim 2015 Pazar

Gıda Güvenliği Ve Helal Sertifikası

08:25



burger gıda ile ilgili görsel sonucu
Gıda güvenliği ile birlikte helal sertifikası son yıllarda hızla yükselen bir trend haline geldi. Bunda giderek artan sosyal medya ve dolayısıyla internet ağının yaygınlaşması en büyük etken. Şimdilerde neredeyse tüm gıda üretimi ve satışı yapmakta olan şirketler peşisıra helal sertifikası alıyor. Helal sertifikası almış olması demek aynı zamanda şirketin ürettiği ürünlerin sağlıklı olması da demek. Yani helal gıda sadece İslami şartlara uygun olmak veya müslümanlara hitap etmek sorunda değil. Çünkü helal gıda ve hizmet sunum şartları içerisinde sağlıklı, hijeniki kanserojen taşımayan, kimyasal maddelerden gayet uzak bir üretim metotlarına sahip olma şartı bulunuyor. Bundan dolayıdır ki inancı her ne olursa olsun çok sayıda tüketici helal sertifikalı gıda ürünlerini tercih ediyor. Gıda içinde çocuklarımızın, ailemizin ve sağlığımızın dahil olduğu çok önemli vehatta en değerli konu. GDO'lu ürünlerin artması da ayrı soru işaretleri oluşturuyor. Kanser nezle gibi oldu neredeyse her gün karşılaşmaya başladık. Gıda üreticileri http://www.adlbelge.com/helal-gida-sertifikasi linkinden helal sertifikası hakkında daha fazla bilgi edinebilirler. 
Devamını Oku...