17 Eylül 2015 Perşembe

2015 İlkbahar Modası Boyundan Bağlamalı Abiye Modelleri

22:46

Havalar yavaş yavaş ısınırken düğün sezonu da açılmış oldu. 2015 ilkbahar modasında boyundan bağlamalı abiye modelleri ile şık bir görünüm kazanacak olan düğün sahipleri de kendilerine uygun birer abiye seçimi yapmak için arayışlara başladı. Boyundan bağlamalı modellerin rahat kullanım sunmasından dolayı çok fazla tercih edildiği abiye modellerinde ilkbahar renkleri tam bir yaz havası estiriyor.
Boyundan Bağlamalı Uzun Abiye Modelleri
2015 İlkbahar Modası Boyundan Bağlamalı Abiye Modelleri - www.modatarz.net -70
Boyundan bağlamalı abiye modelleri genelde sırt dekolteli modellerdir. Bu yüzden de daha kapalı olması istenir. Bu sayede elbisenin modeli ortaya çıkabilecektir. Buna dayanarak üretilen boyundan bağlamalı uzun abiye modelleri, hem uzun etek severlerin hem de sırt dekoltesi ile dikkat çekmek isteyen bayanların tercih edebileceği bir modeldir. Bu elbisenin altına giyilen uzun topuklar boyunuzu olduğundan uzun göstermek için yeterlidir.
Göğüs Dekolteli Boyundan Bağlamalı Abiye Modelleri
2015 İlkbahar Modası Boyundan Bağlamalı Abiye Modelleri - www.modatarz.net -47
Göğüs dekolteli boyundan bağlamalı abiyeler, bayanların hem göğüslerini hem de sırt dekoltelerini sunmak için tercih ettiği bir modeldir. Bu modelde dekolte çok orantılıdır. Önden verilen dekolte göğüsleri, arka dekolte de sırtı gözler önüne serer. Bu tarz bir elbisenin kısa olması kusursuz bir fizikte kullanılması gereken şık bir modeldir. Aynı modeldeki uzun abiye de kısa boylu bayanlarca tercih edilmelidir. Bu sayede abiye altına yüksek topuklar giyilerek gizli boy uzatma tekniği uygulanmış olacaktır.
Etiketler: