17 Eylül 2015 Perşembe

İlkbahar Modası Boyundan Bağlamalı Abiyeler

22:48

2015 İlkbahar yaz aylarına doğru yavaşça yaklaştığımız şu günlerde moda dünyasında ve defilelerde yeni trendler şekilleniyor. Havaların yavaş yavaş açılmasıyla birlikte düğün sezonu da yaklaşıyor. 2015 ilkbahar modasıboyundan bağlamalı abiyelerin revaçta olduğu bir sezon olacak. Boyundan bağlamalı abiyeler özellikle rahat kullanım açısından ve her vücut tipine uygunluk açısından bayanların sıkça tercih ettiği bir modeldi. Ancak 2015 ilkbahar yaz aylarıyla birlikte bu modeller daha da yükselişe geçecek.
Boyundan bağlamalı abiye modellerinde bu yaz özellikle sırtı açık ve göğüs dekoltesi bulunan modeller çok ilgi çekeceğe benziyor. Sırtı açık ve boyundan bağlamalı abiye modelleri uzun etek tarzıyla özellikle rahat ve seksi görünmeyi tercih eden bayanların seçimi olacak. Kusursuz bir fiziğe sahip olanlarda ise hem önde göğüs dekoltesi, hem de arkada sırt dekoltesi bulunan boyundan bağlamalı abiye elbiseler cesur bir hamle olmayı bekliyor.
2015 ilkbahar yaz modası boyundan bağlamalı abiye elbiselerin yükselişe geçmesi beklenen bir sezon olurken renklerde ise cesur tonları görmek mümkün. Özellikle mavi, kırmızı ve yeşil bu sezon ilgi çeken renkler oluyor. Ancak siyah, beyaz, pembe ve mor renklerde sıkça karşılaşacağımız modelleri kapsıyor. Boyundan bağlamalı abiye elbiselerde bu yaz çiçek desenleri de sıkça kullanılacak. Hayli renkli ve rahat bir yaz bizleri bekliyor gibi görünse de boyundan bağlamalı abiyeler şimdiden vitrinlerdeki yerini alarak fazla beklememek gerektiğini moda severlere fısıldıyor.
boyundan bağlamalı abiye elbise modelleri
Bir önceki yazımız olan 2015 Tesettür Takım Elbise Modası başlıklı makalemizde 2015 tesettür takım elbise modası, tesettür takım elbise ve tesettür takım elbise 2015 hakkında bilgiler verilmektedir.