28 Aralık 2015 Pazartesi

Bütçenize göre hediyenizi seçin

23:02

Yılın en gösterişli ve heyecanlı günü şüphesiz Yılbaşı gecesi! Heyecanın en güzel kısmı da sevdiklerimize hediye verirken onları ne kadar mutlu ettiğimizi görmek ve kendimize gelen hediyeleri açarken o heyecanı yaşamak.


Hediye seçiminde özen göstermeniz gerekenler; hediye alacağınız kişinin yaşam stilini, zevkini ve ihtiyaçlarını bilmektir. Aldığınız hediyenin bir başkasına verilmek üzere rafa kaldırılmasını istemezsiniz değil mi? Bu incelikleri öncelikli tuttuğunuzda, hediyenin maddi değeri ne olursa olsun karşı taraf için kullanılabilir ve anlamlı bir sürpriz olacaktır. 

Lüks markalara hesaplı fiyatlarla ulaşmanız için ikinci el, hiç kullanılmamış ürünlerden hediye önerilerimizi sıraladık.
Sizin için geriye kalan, bütçenizi seçip, hediye alacağınız kişiye özel hediyenizi almak.

1. 50 TL-100 TL ARASI : Hediye alacağınız kişinin klasik bir stili varsa ve tamamlayıcı aksesuar olarak fular tercih ediyorsa veya saçına aksesuar kullanmayı seviyorsa, sevdiği renklerde fular alabilirsiniz.

Eğer bileklik kullanıyorsa yine stiline göre ya her zaman takabileceği sade, ince bir bileklik yada özel günlerde kullanabileceği swarovski taşlı bir bileklik almayı tercih edebilirsiniz. 
2. 100 TL-250 TL ARASI : En güzel hediye seçeneklerinden biri de cüzdandır. Renk seçimini düz renklerden ve dayanıklı olması için kaliteli, lüks bir markadan seçmenizi öneririz; aldığınız hediyenin her gün kullanıldığını ve işe yaradığını görmek sizi de mutlu edecektir. 

Özel günler için zarif ve şık bir kolye değerli hediyeler arasındadır.

Hediye alacağınız kişi sportif bir stile sahipse yada spora düşkünse; sneaker, sporayakkabı hediye etmek onun için mükemmel bir hediye olacaktır. 

Yeni&etiketli ikinci el cüzdanlar için tıklayın!
Yeni&etiketli ikinci el kolyeler için tıklayın!
Yeni&etiketli ikinci el sneaker'lar için tıklayın!
250 TL altı ikinci el lüks hediye seçenekleri için tıklayın!
3. 250 TL-500 TL Kadınlar için çanta tutkudur, kaç tane olursa olsun her zaman yeni bir taneye ihtiyaç duyar. Lükse ve kaliteye önem veren arkadaşlarınız için, designer bir çanta alabilirsiniz. 
İkinci önerimiz ise; zamanın değerini gösterecek, lüks marka bir saat oldukça anlamlı olacaktır. Yeni yıla yeni bir saat ile girmeyi kim istemez ki!

Yeni&etiketli ikinci el çantalar için tıklayın!
Yeni&etiketli ikinci el saatler için tıklayın!
 
4. 500 TL ve üzeri Sevdikleriniz için alacağınız hediyede amaç; klasik ve değerini uzun yıllar koruyacak hediyeler ise lüks marka çanta, ayakkabı ve saat ilk tercihleriniz olsun.
Klasik Chanel babet veya çanta, Louis Vuitton çanta veya cüzdan, Burberry saat... Seçenek çok, karar sizin.

Yeni&etiketli ikinci el lüks çantalar için tıklayın!
Yeni&etiketli ikinci el lüks ayakkabılar için tıklayın!
Alığınız hediyeleri kendiniz paketlemeyi ve ufak notlar yazmayı unutmayın; bu küçük tüyolar hediyenizi kişiye özel ve daha değerli kılacak. Güzel sürprizlerde dolu, mutlu bir yeni yıl dileriz!