28 Aralık 2015 Pazartesi

Çık dışarıya oynayalım.

23:06

Hafta sonu program yoğun:
Soğuğa rağmen gezmek, tozmak keşfetmek istiyorsunuz. Peki ne giyeceksiniz? Bir bilene danışın! İşte almanız gerekenler

2 günlük hafta sonu tatiline dünyaları sığdırmak isteyen enerjik ve dinamik insanların en sevdiği şeylerin başında açık hava sporları, yürüyüşler,yolculuk etmek, keşfetmek ve biraz da adrenalin salgılamak gelir. Bu bahsettiğimiz aktivitelerin özel kıyafetleri ve ekipmanları vardır. Outdoor sporlar ve kıyafetler için alışveriş yapmaya gelince, işte onu bir bilene danışmak gerekir.

Almanız gereken 5 parça

*Önerilerimden ilki senelerin değişmez klasiği Lumberjack botlar. Bisiklete binip, karda yürüyüşe bile imkân sağlar. Hem de hâlâ çok moda. Kadın ve erkek için aynı değişmez klasik model ve renklerinde sanki dolapta hep sizi beklese mutlaka uygun bir zamanı gelecek gibi.
*Konu biraz jogging, tenis ya da tırmanış gibi daha sporlarsa o zaman rahatlık ve teknolojik ürünler daha ön planda olmalı. Mesela Nike’ın bu iş için geliştirilen bazı serileri outdoor sporlar için özel tasarlanmış. Air Max 95’in yirminci yılı şerefine Nike, bu serinin iki yeni modelini piyasaya sürmüş. Air Max 95 Ultra Jacquard ve Air Max 95 Ultra. Hafif, rahat ve güvenli tam da aradığınız nitelikler.
*Outdoor sporlar ve sporcular söz konusuysa kamuflaj desen olmazsa olmaz olur. Kamuflaj deseni kıyafette kullanmak istemeyenlere bir önerim ise aksesuarda olması olabilir.
Bunlar kep, kolsuz şişme yelek, ayakkabı çorap ve saat olabilir.
*Sıra geldi kombinizin en önemli ve en büyük parçasına, montlara.Burada asıl aradığımız geç saatlere kadar sıcak tutabilecek, pratik kullanılan, apişonu çıkıp takılan, bol iç cebi olan teknolojik kumaşlardan üretilmiş olan montlar Bunun için toplu olarak bu ürünleri satan Sportpoint, Quicksilver, Colombia, Boyner, Decathlon gibi spor mağazalarına ve bölümlerine uğramalısınız.
*Yine aynı şekilde özel spor gözlüğünüz, bereniz, içi polarlı eldiveniniz, kalın çoraplarınız gibi bu sporlar için özel üretilen aksesuarları muhtelif bu spor mağazalarından temin edebilirsiniz.