28 Aralık 2015 Pazartesi

Sokak Modası: Tümüyle Siyah

22:56

manşet
Herkesin karanlık bir tarafı vardır. Üstelik bu karartı bir yas değil, siyah kombin söz konusu olduğunda adeta bir aşktır! Bu kış karalar bağlıyoruz...

Bir karartıdır gidiyor ve geliyor. Zamansız trendlerin baş tacı siyah kombinler kış moduna asillik katıyor. Tümüyle siyah kombininizi düzenleyin ve her an kullanmak için aklınızın bir köşesine, dolabınızın önüne asın. Düşünmeyin, planlamayın, sadece siyaha odaklanın ve kara büyü etkisindeki siyah kombinlerin sihrini yaşayın. Sokak modası siyaha hep aç, doyamıyor. Hadi sizde içinizi değil dışınızı karartın.
Alt Üst Eden Siyah
Her dolabın içinde yer alan siyah, her zevke hitap etme konusunda da birinci. Siyah bir elbise, siyah ceket, siyah tişört ve siyah pantolonun kurtarıcı yönü ise tartışılmaz. Üstelik siyahın cazibesi yanında hiçbir tonun şansı da yok. Bu durumda tüm renkleri bir yana bırakmak ve alt üst siyah kuşanmak gerekli!
Siyah ve tonları kombinde serbest olunca, daha uzun ve daha zayıf bir duruş ise mecburi oluyor. Gündüz, alışverişe giderken, bir arkadaş buluşmasında hatta güneşin şerefine çıkılan yürüyüşlerde bile siyah renge öncelik vermelisiniz...
Kombin Önerileri

1-Leopar desenini kullanmaya cesaretinizin yoksa bunu siyahla toplayabilir, oldukça şık bir duruş elde edebilirsiniz. Elde var bir!
2- Sadece tek tona odaklanmak yerine kombininizde yumuşak renk geçişleri yaparak siyahın asi ifadesinden kurtulun.
3- Siyah kombinizi kırmızı ve tonlarında rujlar kullanarak daha çarpıcı bir hale getirmeniz pekala mümkün.
4- Siyah kombinler için renkleri aksesuar yapın. Farklı renkte boğazınıza dolanmış fular buna örnek verilebilir.
5- Küçük siyah elbise sizi her davetten toplantıya götürdüğü gibi, her özel geceden gündüze de taşıyabilir. Bu taşınmada ceket, aksesuar, ayakkabı ve çanta detay değil adeta kombine şekil veren kalıptır. Örneğin klasik bir siyah elbise modelini spor ayakkabı ve kolej montları ile giymeyi deneyin, zorlanmayacaksınız!
6- Boheme bir adım yaklaşmak için uzun elbiselerle kısa deri ceketlerinizi kombinleyin.
7- Ofis için midi etekleri gömlekleri içine sokarak giyerek cool bir tarzın sahibi olun.
8- Saçlarınızla pek ilgilenmek istemediğiniz zamanda güpegündüz dantelli siyah elbisenizi spor kesimli ceketler kombinleyin. Dağınık saç dantelin romantizmini bir anda sonlandıran bir etkiye sahiptir, makyajı çok kaçırmamak kaydıyla.
9, 10 ve sonsuza kadar uzanan fikirler: Siyahın karanlık tarafı kadar derinleşiyor. Bu kış sokak modasından siyahın asaleti fışkırıyor! Denemeden bilemez, bilmeden anlayamaz ve siyahı hiçbir zaman anlamamazlıktan gelmezsiniz. Kabul edin ve matemle değil neşeli günlerde siyah giyin.