22 Ağustos 2015 Cumartesi

4 Adımda Daha Hızlı Orgazm

06:41

Orgazm konusu özellikle Türkiye'de birçok kadında sorun haline gelebiliyor. Her ilişkide orgazm olmanın gerekmediğini artık söylememize gerek yok ancak seksin iki kişilik bir olgu olduğunu düşünürsek, orgazmı hızlandırabilmek için her iki tarafa da birtakım tavsiyelerimiz olacak.

Okuma
94

İyi bir seks deneyimi için ön sevişme öncesinde de gerek sevgilinize söylediklerinizle, gerek yaptıklarınızla atmosferi sıcak tutmaya dikkat edin.

1

Atmosferi önceden hazırlayınİyi bir seks deneyimi için ön sevişme öncesinde de gerek sevgilinize söylediklerinizle, gerek yaptıklarınızla atmosferi sıcak tutmaya dikkat edin.

Her ne kadar

2

Ön sevişmeye dikkat!Her ne kadar

Bencilliğin seksin en büyük düşmanı olduğunu unutmamak gerek, Partnerinizin kolay uyarılmasını sağlamak için ona uygun pozisyonları da tercih edin.

3

Tek pozisyonda takılıp kalmayın!Bencilliğin seksin en büyük düşmanı olduğunu unutmamak gerek, Partnerinizin kolay uyarılmasını sağlamak için ona uygun pozisyonları da tercih edin.

Sevgilinizle özel anlarınızda mutlu olmak için tabulara ihtiyacınız yok. Daha kolay orgazm için seks oyuncaklarının olumlu etkisini atlamayın!

4

4.Tabuları yıkın, teknolojik yardım alın!Sevgilinizle özel anlarınızda mutlu olmak için tabulara ihtiyacınız yok. Daha kolay orgazm için seks oyuncaklarının olumlu etkisini atlamayın!