22 Ağustos 2015 Cumartesi

Sizin Düğün Ayakkabınız Hangisi?

06:25

Gelinliğinizi seçtiniz, saçınıza, makyajınıza karar verdiniz peki ayakkabılarınız? Bütün düğün boyunca sizi taşıyacak ayaklarınızın kıymetini gecenin ilerleyen saatlerinde ayaklarınız, dans etmekten şişip yorulduğunda anlayacaksınız. Düğününüzde rahat edebilmeniz için, dilediğiniz kadar dans edip eğlenebilmeniz için rahat bir ayakkabı seçimi önemli. Çok farklı modellerde farklı seçenekler var. Hayallerinizdeki ayakkabılar çeşit çeşit, renk renk orada duruyor ve sizin içlerinden yalnızca bir tanesini seçmeniz lazım. Ne büyük bir kararsızlık!
Beyaz renkte mi olsun, yoksa parlak taşlı mı? Ya da en iyisi farklı bir renk olsun, mavi mesela! Veya pembe. Biz kadınlar bu türk kararsızlıkları her gün yaşıyoruz ama iş düğüne gelince bu kararsızlık daha da içinden çıkılmaz bir hale geliyor. Bunun için size düğün ayakkabınız konusunda birkaç alternatif sunuyoruz. Belki karar vermenizde yardımcı olur :)
düğün 4düğün 1düğün 2düğün 3
düğün 8düğün 7düğün 6düğün 5
Klasikten vazgeçemeyenler eminim ki stilleto ayakkabıyı tercih edeceklerdir. Bir kadının ayağına en güzel yakışan ayakkabı modellerinden birikesinlikle stilleto. Hem çok şık hem de seksi gösteriyor.
düğün 9düğün 11düğün 10düğün 12
Siyah ve beyazın muhteşem uyumundan vazgeçemeyenler siyah renkte veya siyah detayları olan ayakkabıları tercih edebilirler.
düğün 16düğün 13düğün 14düğün 15
Düğününde rahat etmek isteyenlerdenseniz rahatlığı babette ve spor ayakkabıda bulabilirsiniz.
düğün 18düğün 17
Çok seçenek var hangisini seçeceğim, hangisi güzel durur diye endişelenmeyin. Çünkü hepsi sizi o mutlu gününüzde prensesler gibi gösterecektir. Sadece siz en rahatını ve içinize en çok sineni seçin yeter.