22 Ağustos 2015 Cumartesi

Güzelliğinizi Taçlandırın!

06:26

Gelinliğinizin içinde prensesler gibi hissetmenizi sağlayan en önemli detay saçınıza veya duvağınıza takacağınız taçlar. Kır çiçekleriyle veya taşlarla süslü tacınız sayesinde gelinliğiniz hayallerinizinkinden daha güzel olsun.
Tacınız gelinliğinizi tamamlayan en güzel aksesuarınız olabilir. Hele bir de kır düğünü düşünüyorsanız kır çiçekleriyle yapılmış bir taç sayesinde peri kızı görüneceksiniz. Renk renk çiçeklerle güzelliğinize güzellik katın. Romantik bir gelin olmak isteyenler için çiçekli taçlar ideal.
Taçlar 4Taçlar 1Taçlar 2Taçlar 3
Çocukluk çağlarından beri prenses olmaya özenenlerin tercihi parlak taşlı taçlar olacaktır. Tacınızla beyaz prensinizi kolunuza takıp düğününüzde prensesler gibi salının.
Taçlar 8Taçlar 5Taçlar 6Taçlar 7
Vintage gelin olmak isteyenler için de pek çok taç alternatifi var. Tüylü ya da dantelli taç takarak vintage bir gelin olabilirsiniz.

Taçlar 12Taçlar 11Taçlar 10Taçlar 9
Eğer bohem modasını seviyorsanız ve bunu gelinliğinize de yansıtmak istiyorsanız bol zincirli taçlar tam size göre. Dantel den yapılmış gelinliğinizle takabileceğiniz bu taçlarla hipi bir gelin olabilirsiniz.
Taçlar 16Taçlar 13Taçlar 14Taçlar 15
Duvağınızla veya duvaksız takabileceğiniz taçlarla güzelliğinize güzellik katıp gelinliğinizi taçlandırın. Çocukluktan beri düşlediğiniz prenses olma hayali gerçek oluyor. Gerçek bir prenses olmanın tam zamanı :)