22 Ağustos 2015 Cumartesi

Sana Ait Sevgililer Günü Tarzı Hangisi?

06:28

14 Şubat Sevgililer Günü için geri sayıma başladığımız bugünlerde, birçok çift o güne özel planlarını yapmaya ve hediyelerini almaya başladı. Peki siz Sevgililer Günü’ne hazır mısınız? O gün ne giyeceğinize, hangi çantayı hangi ayakkabıyla takacağınıza, saçınızın ve makyajınızın nasıl olacağına karar verdiniz mi? Eğer cevabınız hayırsa, 14 Şubat’a hazırlanmak için elinizi çabuk tutmalısınız. Çünkü zamanınız daralıyor!
Bu kadar az kalan bir vakitte, işlerinizi hızlandırmak ve alışverişinizi kolayca tamamlamak için sizlere sunduğumuz önerileri kendinize rehber edinebilir, gideceğiniz mekana ya da o gecenin ruhuna göre stilinizi ortaya koyabilirsiniz. Bu aşamada öncelikli olarak bilmeniz gereken şey hangi stilin sizi yansıttığı. Maskülen mi, romantik mi, enerjik mi ya da feminen mi olacağınıza karar vererek, Sevgililer Günü alışverişinizi zahmetsiz bir şekilde tamamlayacak ve seçtiğiniz tarz ne olursa olsun sevgilinizin gönlünü fethedeceksiniz!
Görsellere tıklayarak ürünlere ulaşabilirsiniz.

En iddialı Sevgililer Günü tarzı önerileri

Romantik ve Zarif Sevgililer Günü Tarzı
Zarif bir ruhunuz ve duygusal bir yapınız varsa, Sevgililer Günü’nde de kendinizden ödün vermeyin ve tarzınızı o güne yansıtın. Sevgilililer Günü’nde romantik bir akşam yemeği, hafif müzik ve sıcak bir ortam tam size göre!  Böyle bir geceye hazırlanırken dantel detayını kombininizde kullanmayı unutmayın. Saçınızı toplayabilir, hafif bir makyaj ve şık aksesuarlarla kombininizi tamamlayabilirsiniz.
Mizu - Dantelli Elbise - VitringezMizu - Süet Topuklu Ayakkabı - VitringezMizu - Rugan Kol Çantası - Vitringez
Enerjik ve Sportif Sevgililer Günü Tarzı
Sportif bir stiliniz ve enerjik bir ruhunuz varsa, Sevgililer Günü romantizmine girmeden, 14 Şubat’ta sevgilinizle doğa yürüyüşlerine çıkabilir ya da sokak eğlencelerine katılabilirsiniz. Gideceğiniz yere göre yapacağınız kombinde, deri detaylı pantolona ve salaş dökümlü kazaklara yer vermeyi unutmayın. Böyle bir kombinde saçlarınızı salabilir, aksesuar olarak da bere kullanabilirsiniz.
Mizu - Cyrstal Kazak - VitringezMizu - Desenli Günlük Ayakkabı - VitringezMizu - Deri Pantolon - Vitringez
Göz Alıcı ve Feminen Sevgililer Günü Tarzı
Sevgililer Günü’nde seksi, göz alıcı ve feminen bir stil yaratmak istiyorsanız; öncelikli tercihiniz deri kısa elbise ve stiletto olmalı. Sezon trendlerine ayak uyduran bu parçalarla, 14 Şubat’ta sevgilinizin gönlünü fethedecek ve bakışları üzerinize çevireceksiniz.
Mizu - Deri Elbise - VitringezMizu - Stiletto - VitringezMizu - Portföy Çanta - Vitringez
Maskülen ve Çekici Sevgililer Günü Tarzı
Benim tarzım maskülen ve Sevgililer Günü bile olsa tarzımdan ödün vermem diyorsanız, sokak modasının en trendy parçası olan Oxford ayakkabıya kombininizde mutlaka yer verin. Üzerine alacağınız deri detaylı blazer ceket ile kombininize şıklık katabilir, sadece dudaklarınızı ön plana çıkaran bir ruj ile maskülen havanızı ayrı bir stile kavuşturabilirsiniz.
Mizu - Deri Yakalı Ceket - VitringezMizu - Oxford Ayakkabı - VitringezMizu - Postacı Çanta - Vitringez
Sezon trendlerini takip eden ve sokak modasının nabzını tutan tasarımları en göz alıcı modelleriyle sizlere sunan mizu.com‘un diğer modellerine göz atmayı unutmayın!