22 Ağustos 2015 Cumartesi

Her Gelinin Hayali Harika Gelinlik Modelleri

06:24

Her genç kızın hayalinde mutlaka çocukluğundan beri bir gelinlik modeli vardır. Hep o gelinliğin hayalini kurar ve düğününde o gelinliği giymek ister. Peki hayallerinizdeki gelinlik gerçekten sizin gelinliğiniz mi? Gelinliğinizi seçerken nelere dikkat etmelisiniz?
Evlilik teklifi aldıktan itibaren düşünülen en önemli şey gelinlik. Bunun için hemen butikler dolaşılır, internetten, dergilerden gelinlik modelleri bakılır, ünlülerin gelinliklerine özenilir ve “düğünümde bende onlar gibi güzel olacak mıyım?” diye iç geçirilir. Kendinize en uygun gelinliği seçerseniz tabi ki de onlar kadar harika bir gelin olabilirsiniz.
Gelinlik bakma işi sabır isteyen bir iştir. Ellia Saab, Zuhair Murad, Vera Wang gibi ünlü tasarımcıların gelinlikleri elbette her genç kızın hayallerini süsleyen modeller. Onların tasarımlarındaki gibi bir gelinliğe sahip olmak istiyorsanız sizin için gelinlik örnekleri seçtik.
Zuhair Murad Gelinlik Modelleri
gelinlik 3gelinlik 2gelinlik 1
Düğününde hem çok gösterişli hem de şık ama zarif bir gelinlik giymek isteyenler için Elie Saab’ın gelinlikleri tam size göre. Hem oldukça gösterişli hem de şık ve zarif koleksiyonları olan Elie Saab’ın gelinliklerinden ilham alarak seçtiğiniz gelinlikle düğününüzden yıllar sonra bile yakınlarınız tarafından prenses olarak anılabilirsiniz.
Elie Saab Gelinlik Modelleri
gelinlik 4gelinlik 6gelinlik 5
Son dönemlerde özellikle çok moda olan dantel işlemeleri romantik bir gelin olmak isteyenler için harika bir detay. Özellikle duvaklar için düşünülen dantel detayları artık gelinliklerin de vazgeçilmez parçası.
gelinlik 9gelinlik 7gelinlik 8
Hiçbir zaman modası geçmeyen gelinlik modellerinden biri de çiçek detaylı gelinlikler. Düğünlerde her zaman en çok tercih edilen modellerden biri onlar olur. Kadınların çiçek gibi olan ruhunu en iyi en saf şekliyle herhalde onlar yansıtabiliyor diye belki de.
gelinlik 12gelinlik 11gelinlik 10
Pelerin detayı son dönemde oldukça moda. Her kırmızı halıda mutlaka pelerinli bir ünlü görebilirsiniz. Siz de bu detayı gelinliğinize harika bir şekilde yansıtıp modayı yakalayabilirsiniz.
gelinlik 15gelinlik 13gelinlik 14
Şüphesiz ki gelinliğin en önemli detaylarından biri de duvaktır. Çok uzun bir duvağım olun diyenlerde var hiç duvak kullanmayı tercih etmeyip taçlar ve saç aksesuarlarıyla gelinliğini tamamlayan da.
gelinlik 16gelinlik 17gelinlik 18
Eğer bir kır düğünü düşünüyorsanız çiçeklerle örülmüş saçlar tam size göre olacaktır. Böylece tam bir bahar gelini olmuş olursunuz.
gelinlik 19gelinlik 21gelinlik 20
Bu kadar çok detay ve seçeneğin arasında kaybolmamak elde değil ama siz kendinize en çok yakışan gelinliği eminim çocukluk çağlarınızdan beri biliyorsunuzdur. Herkesin hayalindeki gelinliği bulması dileğiyle :)