22 Ağustos 2015 Cumartesi

Sevgililer Gününe Özel Kombinin Hazır Mı?

06:29

Tıpkı Yılbaşı gibi Sevgililer Günü de bütün dünyanın ortak olarak kutladığı ve adına planlar, organizasyonlar düzenlediği bir gün. Ama bugünün diğer günlerden bir farkı var. O da tamamen çiftlere özel olması. Eşlerin ve sevgililerin birbirlerine sürprizler yapıp hediyeler aldığı böylesine özel olan bir güne, günün anlam ve önemini yansıtmanızı sağlayacak şekilde hazırlanmanız gerektiğini söylemeliyiz. Bu nedenle Sevgililer Günü’ne özel bir alışveriş yapmalı ya da gardırobunuzdaki parçaları sezon trendlerine ve gideceğiniz yere göre kombinlemelisiniz.
Eğer hala nerede nasıl giyineceğinize karar veremediyseniz ve aklınızda stilinize uygun kombinler belirmemişse sizler için hazırladığımız kombin önerileri oldukça yardımcı olacak. Sevgililer Günü alışverişine çıkmadan önce sizlere sunduğumuz parçalara göz atın ve alışveriş yükünü omuzlarınızdan kaldırın!
Görsellere tıklayarak ürünlere ulaşabilirsiniz.

Sevgililer Gününe Özel Kombinler

Elbisenin Gücü Adına
İster Sevgililer Günü olsun ister doğum günü, elbisenin özel günler adına sahip olduğu güçten bahsetmenin tam sırası! Dar kesim, kısa elbiseler sahip oldukları stil ve duruşla her özel gecenin kurtarıcısı. Eğer Sevgililer Gününe özel sevgiliniz ya da eşinizle şık bir restoranda romantik bir akşam yemeği yiyecekseniz, öncelikli tercihinizi şıklığınızı ve güzelliğinizi ön plana çıkaracak dar formdaki elbiselerden yana kullanın.Üzerinize aldığınız uzun bir kaban ve ayağınızdaki topuklu botlarla hem geceye hem de mevsime uygun olacaksınız.
  2751 Uzun Elbise - Dilvin & Vitringez8080 Sukuba Elbise - Dilvin & Vitringez
8342 Payetli Deri Elbise - Dilvin & Vitringez90910 Varak Baskılı Elbise - Dilvin & Vitringez
Her Ortama Uyum Sağlayan Etekler
Etek, kadınlar için küçük yaşlardan itibaren tutku haline gelmiş parçalardan biridir. Her kadın vücut tipine uygun eteklerle doğru ve göz alıcı kombinler yapabilir. Bu nedenle nereye giderseniz gidin Sevgililer Gününe özel hazırlanırken aklınızın bir köşesinde hareketli bir etek kombini bulunsun. Eğer yüksel bel kloş bir etek ya da kalem etek giyecekseniz crop-top bluzlarla kombinleyebilirsiniz. Etek ile yaptığınız göz alıcı kombinler, sevgilinizle gittiğiniz her ortama uyum sağlayacak.
10028 Parçalı Mini Etek10079 Yaprak Desen Etek
10142 Etek Ucu Volanlı Deri Etek10174 Çizgili Scuba Etek
Hazırlıksız Bir Plana Pantolon Gömlek Kombini
Eğer sevgilinizle nereye gideceğinizi bilmiyorsanız ve sevgilinizin sizin için hazırladığı bir sürprizle karşı karşıyaysanız, gardırobunuzun karşısına geçin ve en sevdiğiniz gömlek ile pantolonu çıkarın. Pantolon gömlek kombini, sürprizlere karşı hem oldukça pratik hem de kurtarıcı olacaktır. İçinde kendinizi iyi hissettiğiniz deri pantolon ve dar kesim bir gömlek, Sevgililer Gününe özel olmak için oldukça ideal bir tercih.
 3118 Kolsuz Crop Gömlek - Dilvin & Vitringez3119 Kısa Kol Crop Gömlek - Dilvin & Vitringez
7222 Binici Pantolon - Dilvin & Vitringez7787 Boyfriend Pantolon - Dilvin & Vitringez
Enerjik Bir Plana Enerjik Bir Kombin
14 Şubat Sevgililer Günü bu sene cumartesi gününe denk geliyor. Haftasonu olduğu için sevgilinizin yaptığı plan hareketli ve enerjik olabilir. Cumartesi günü şehrin dışında kahvaltı gibi sürprizlere açık olun ve sezonun öne çıkan parçalarını gardırobunuzda bulundurun. Sokak modasının hit parçaları olan tayt ve uzun hırka, enerjik planlarınıza en uygun kombin olacak.
453 Önü Yuvarlak Uzun Kol Hırka1481 Şal Yaka Hırka
179 Arka Cepli Deri Tayt6004 Deri Tayt