25 Mart 2015 Çarşamba

Maccosmetics.com.tr Ruj Alışverişim

23:54


Merhaba!
Bugün bir MAC yazısıyla karşınızdayım. Mac in Sheen Supreme ruj serisinde bana göre en güzeli Impressive. Ve karşınızda Impressive!


Normal rujlarına göre daha ince ve uzun yapıya sahip sheen supreme ler. Bence daha klas ve daha şık görünüyor. Ayrıca kapanmaları da daha iyi. Yani çantanızda açılma ihtimali yok.


Impressive fotoğrafta biraz açık renk çıkmış. Aslında MLBB rengi yani tam bir dudağım fakat daha iyisi diyebileceğiniz bir renk. En güzel yani da kremsi olması ve oldukça iyi nemlendirmesi. Mac in rujlarına has kokusu bunda birazcık daha farklı bir ayarda. Ama rahatsız etmiyor.


Bileğimde duruşu bu şekilde. Açıkçası burada iki kat sürdüm ama sanki 5 kat sürmüşüm gibi duruyor. Yağlı bir yapısı var ve oldukça kalıcı. Eğer normal rujlarıyla aynı rengi bulmak isterseniz Creme in Your Coffee yi söyleyebilirim. Ama Creme in Your coffee çok daha kuru bir yapıya sahip Impressive e göre.
Devamını Oku...


İlkbahar – Yaz 2015 koleksiyonu

23:51

Özdilek Yeni Koleksiyonu
Özdilek İlkbahar – Yaz 2015 koleksiyonunu görücüye çıkardı. Yeni koleksiyonu ile evlere ve banyolara modern bir dokunuş kazandıran Özdilek, bu sezon evlerin enerjisini yükseltiyor. Mavi ve pembe tonlarının hakim olduğu Özdilek nevresim, havlu ve bornoz takımlarının yeni sezon koleksiyonunda benzersiz bir hafiflik ve dokunma hissi yaşayacaksınız.
Ev tekstili ve dekorasyonunun sevilen markası Özdilek, yeni koleksiyonu ile evini baştan aşağıya yenilemek isteyenler için şehrin modern ruhunu estetik çizgilerle birleştirerek, evinize şık bir görüntü sunuyor. Her tarza hitap eden Özdilek, yeni koleksiyonuyla sezona güçlü bir başlangıç yaparken, koleksiyonda yer alan sürpriz detaylarla sizi, farklı dekorasyon fikirleriyle buluşturuyor. Özdilek, evlerinizin vazgeçilmezi olacak zarif ve estetik yeni koleksiyon ürünleriyle, mekanlarınıza huzur katıyor.
Evinize Enerji Katın
Ev tekstilinde iddiasını 2015 İlkbahar-Yaz sezonunda güçlendiren Özdilek, yeni koleksiyonunda, yenilikçi çizgisiyle kumaşının kalitesini birleştiriyor. Yatak odalarından, banyolara kadar evlerin pek çok köşesinde farklı bir tarz arayanlara seslenen Özdilek, yepyeni ev tekstili ve dekorasyon ürünleriyle evinizde mükemmel bir enerji katacak.
Banyoda Benzersiz Yumuşaklık ve Renk Karnavalı
Evlerin olmazsa olmazı arasında yer alan havlu ve bornozlar, duş sonrası yorgunluğunuzu keyfe dönüştürecek. Ring ipliğinden özel olarak dokunmuş yüzde yüz pamuk Özdilek bornoz ve havlu takımları yumuşaklığı, yüksek emicilik özelliği ile yeni sezonda vazgeçilmeziniz olacak. Sezonun rengi mavi, pembe ve beyaz tonlarının hakim olduğu havlu ve bornoz koleksiyonunda baharın enerjisini yaşayacaksınız.
Renklerin Verdiği Sıcaklık
Bu sezon evlere pastel ve canlı tonlarla sıcak bir hava getiren Özdilek, modern ve şık yorumuyla hazırladığı yeni koleksiyon ürünleriyle ev ve banyolarınıza kıskanılacak bir görünüm sunuyor. Birbirinden güzel renklere sahip, desenli ve sade ev tekstili ürünleriyle evlere şık esintiler getiriyor.
Eviniz için yüzlerce çeşit ürün seçeneğini tek çatı altında toplayan Özdilek mağazaları, yeni sezon ürünleriyle sizleri bekliyor
Devamını Oku...


İlkbahara urbaNature ile damga vuracak!

23:50

Sonbahar kış sezonunda urbaNature konseptiyle çok ses getiren Lumberjack, yeni sezonda da modern hayata doğa esintisini taşımaya devam edecek. 

Lumberjack’in 2015 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu’nda gri, bej, lacivert, mavi, bordo ve kahverengi tonları ön plana çıkarken; şık, kullanışlı, rahat ve dinamik tasarımlı yüzlerce model sağlamlığı ve fonksiyonelliği de şehre taşıyacak.

Doğal yaşam için üretilen ama günümüzde şehir hayatının bir parçası olan jeanlerin ve arazi araçlarının şehre iniş hikayesini anımsatan Lumberjack’in urbaNature konsepti, ilkbahara özel rengarenk modellerle erkeklerin karşısına çıkıyor. Renkli tabanlar ve bağcıklar, hasır detayları, beyaz tabanlar, kanvas ve deri detayları, renkli loaferlar, sportif modeller, fonksiyonel ve metropol hayatıyla uyumlu alternatifler Lumberjack’in erkek koleksiyonunda kendini gösteriyor. İlkbahar aylarında jean pantolonlarınızla kombinleyeceğiniz keten gömleklerinizi, paçasını kıvırarak giyeceğiniz renkli kanvas pantolonlarınızı Lumberjack’in tarz sahibi, modern modelleriyle tamamlayabilirsiniz. 

Nature Koleksiyonu’nda Lumberjack’in kemikleşmiş ürün gruplarından olan marine serisi, ilkbahar ve yaz aylarında ayaklarınızdan çıkarmak istemeyeceğiniz konforlu yapısı ve gri, lacivert, bej gibi renk seçenekleriyle her erkeğin gardırobuna eklemek isteyeceği türden! Bu seride yer alan hasır tabanlı espadriller de yeni mevsime farklı ve taze bir soluk getiriyor.

Urban Koleksiyonu’nda şehir hayatının hızına ve tarzına uyum sağlayan kanvas ve beyaz taban detaylarıyla ön plana çıkan hem şık hem de sportif modeller yer alıyor. Comfort Koleksiyonu, ayak anatomisini destekleyen modellerden oluşurken; aktif yaşam tarzı için ideal olan Sport Koleksiyonu’nda ise rahat bir stil için vazgeçilmez olan spor ayakkabılar canlı ve dinamik renk tonlarıyla karşınıza çıkarak yeni mevsime enerji katıyor. Ergonomik ve kullanışlı modellerden oluşan Beach Koleksiyonu da yaz tatilleri için bavullardan eksik olmayan terlik ve sandaletleri erkeklerin beğenisine sunuyor.
Devamını Oku...


''Evet''le Başlayan Alışveriş Listesi

23:50

Amerika’ nın dev mobilya ve mutfak eşyası markası Crate&Barrel; Türkiye’ deki ilk mağazasını Acıbadem Akasya AVM’ de, geçtiğimiz yıl açtı. 1962 yılında Gordon ve Carole Segal tarafından kurulan, Chicago merkezli zincir mağazanın romantik bir hikayesi de var; Segal çiftinin anlatmaktan keyif duyduğu. Balayı için Avrupa’ ya giden çift; döndüklerinde, seyahat boyunca hoşlarına giden mutfak eşyalarının, evlerinde bulunmamasına hayıflandılar. Bu tarz ürünleri, herkese ulaştırabilmek için kolları sıvayıp, bir fabrika kiraladı ve kendilerine yardımcı olması için de bir kişiyi işe aldılar. Meselenin esas koltuklarını hakkıyla kabartan tarafı; 1962′ de kendilerinin dışında, tek kişi ile başladıkları bu girişimci serüvene; şuan 7.000 çalışanı ve Kuzey Amerika’ da 160′ un üzerinde, devasa dersek abartmış olmayacağımız mağazası ile; Dünya çapında devam ediyor olmaları. Mağaza boyutu 3 bin metrekarenin üzerinde olan, mobilya ve ev eşyası zinciri Crate&Barrel’ in sadece geçen yılki cirosu; 4 milyar doları buldu.IMG_3562_cratebarrel-ad İKEA’ yla benzer bir konsept içerisinde olduğunu, mağazaya adımımızı atar atmaz hissettiğimiz Crate&Barrel’da; ürün etiketlerine baktığımız zaman gözümüzden kaçmayacağı üzere, hitap ettiği segment, daha üst gelir grubu.Dev mobilya markası; anavatanı dışındaki ilk mağazasını 2008 yılında Kanada’ da açtı, 2010′ da yaptığı franchise anlaşması ile Dubai’ nin yanına kırmızı bir tik atarken; sene 2013′ e geldiğinde vitesi hiç düşürmeyip, Singapur’ da açtığı mağazası ile; bitmek bilmeyen ürünlerini taşıyan kocaman tırnalarının seyir rotasına, Asya’ yı da ekledi. Türkiye’ de şuan üç noktada; Akasya AVM, İstinye Park ve Zorlu Center mağazalarında dekorasyon ve mutfak meraklılarını, geniş ürün yelpazesi ile mutlu eden Dünya markasının; 2015 hedef listesinde, çiçeği burnunda çiftlerin ”evet”le başlayan heyecanlı ve özenli ihtiyaç listelerinde; her aradıklarını, hatta akıllarına gelmeyen detayları; alternatifli, kaliteli ve stil sahibi ürünleri ile; zorlanmadan bulmaları, evlililk öncesi hazırlık stresinin yerini, alışveriş keyfinin alması var.
Crate-Barrel1CrateBarrel_10
Bunlar da ilginizi çekebilir:
Devamını Oku...


Her Bütçeye Uygun Off-Shoulder Kıyafetler

23:49

Mezuniyet, nişan, kutlama, günlük bir program, yaz tatili, bekarlığa veda belki de hayatınızın en önemli gecesi… Bu sene en özel günlerde ve gecelerde kadınların tercih edeceği en romantik ve benzersiz trend: omuzları düşük üstler.

Yaz, sıcak ve romantizm denildiğinde akıllara ilk gelen omuzları açık uçuşan elbiseler veya omuzları düşük fırfırlı üstler değil midir? Bu sezon kadınların olmazsa olmaz trendleri arasında yer alan bu romantik parçalar yine gündemde. Kayık yaka, düşük kol, Hollywood yaka veya off-shoulder diye bildiğimiz bu modeller ile anında farklı bir görüntü elde edebilirsiniz.


omuzları açık, bluz, elbise, sokak modası, sokak stili, romantik, trend, kombin, giyim

Bu haberde yer alan kombinlerden ilham alabilirsiniz:
”Romantik Trend: Omuzları Düşük Kıyafetler”



Bu sene mezuniyetlerde, tatillerde, günlük programlarda ve katılacağınız davetlerde bu model elbise, tulum veya bluzları tercih ederek, tüm bakışları üzerinize çekebilirsiniz. Sizler için en kullanışlı, en trend ve en güzel modelleri araştırdım. Sezon açılmadan ve sıcaklar başlamadan önce uygun fiyata bu modellerden satın alabilirsiniz.


Bluzlar

Zara Off-shoulder top – 79.95 TRY
omuzları açık, bluz, elbise, sokak modası, sokak stili, romantik, trend, kombin, giyim
Beni Satın Al!

Zara Printed off-shoulder top – 89.95 TRY
omuzları açık, bluz, elbise, sokak modası, sokak stili, romantik, trend, kombin, giyim
Beni Satın Al!

Modagram Japon Stili Loli Bluz – 49,99 TL
omuzları açık, bluz, elbise, sokak modası, sokak stili, romantik, trend, kombin, giyim
Beni Satın Al!

Lidyana.com/Forever New Tash Kayık Yaka Siyah Bluz – 49.90 TL 
omuzları açık, bluz, elbise, sokak modası, sokak stili, romantik, trend, kombin, giyim
Beni Satın Al!

Modagram Diggy Bluz – 39,99 TL
omuzları açık, bluz, elbise, sokak modası, sokak stili, romantik, trend, kombin, giyim
Beni Satın Al!

Lidyana.com/Gülnur Güneş Siyah Kırık Beyaz Lego Bluz – 650.00 TL 
omuzları açık, bluz, elbise, sokak modası, sokak stili, romantik, trend, kombin, giyim
Beni Satın Al!

Elbiseler ve Tulumlar

Zara Off-shoulder dress – 149.95 TRY
omuzları açık, bluz, elbise, sokak modası, sokak stili, romantik, trend, kombin, giyim
Beni Satın Al!

Lidyana.com/Rare London Contasting Of The Shoulder Midi Nude Pink/Siyah Elbise – 206.18 TL
omuzları açık, bluz, elbise, sokak modası, sokak stili, romantik, trend, kombin, giyim
Beni Satın Al!

Lidyana.com/Én Vie by Lidyana Aline Kafes Detaylı Düşük Omuzlu Siyah Elbise – 99.90 TL
omuzları açık, bluz, elbise, sokak modası, sokak stili, romantik, trend, kombin, giyim
Beni Satın Al!

Lidyana.com/Selim Baklacı Petrol Yeşili Hollywood Yaka Elbise – 340.00 TL
omuzları açık, bluz, elbise, sokak modası, sokak stili, romantik, trend, kombin, giyim
Beni Satın Al!

H&M Omuzları Açık Tulum – 129 TL
omuzları açık, bluz, elbise, sokak modası, sokak stili, romantik, trend, kombin, giyim
Beni Satın Al!

Devamını Oku...


Takip Edilesi Moda Blogları: Meri Wild

23:48

Meri Wild
Merhaba,
“Takip edilesi moda blogları” serisinde bugünkü konuğum sevgili Meri Wild. Hadi onu biraz daha yakından tanıyalım!
Today’s guest for my blogger interview series is Meri Wild. Let’s get to know her :)
Tell us about yourself? / Kendinden biraz bahseder misin?
I’m a freelance photographer and blogger based in Poland, in love with fashion, music and travels :)
Polonyalı, modaya, müziğe ve seyahate aşık bir blogger ve freelance fotoğrafçıyım.
What made you decide to start blogging? / Blog yazmaya nasıl karar verdin?
I always wanted to take photos. I’ve been most intresting in fashion editorials and campaings, and one day I thought it would be cool to start a blog with my pictures :)
Her zaman fotoğraf çekmeyi isterdim. Moda editöryalleri ve kampanyaları ile oldum olası ilgiliydim ve bir gün kendi fotoğraflarımla bir bloga başlamanın iyi bir fikir olacağını düşündüm :)
Who would you say is your number one fashion inspiration? / Moda konusunda ilham aldığın biri var mı?
I have a lot of inspirations, and they are everywhere! In the streets, in other blogs and in magazines. I really like Gwen Stefani style, I think she is my all time icon.
Birçok ilham kaynağım var ve her yerdeler! Sokakta, diğer bloglarda ve dergilerde. Özellikle Gwen Stefani’nin stilini çok beğeniyorum, sanırım o benim gerçek ikonum.
How would you describe your own personal style? / Stilini nasıl tanımlarsın?
Now I’m focus in minimal classic style, but I laso like to play with colors and mix different styles.
Şu anda minimal klasik stile odaklıyım, ama aynı zamanda renklerle oynamayı ve değişik stilleri karıştırmayı seviyorum.
moda-bloglari-meri-wild
What are some of your current fashion obsessions? / Son zamanlarda moda konusunda bir takıntın var mı?
Haha, my biggest obsession right now is Adidas Superstar. I don’t wear any other shoes since I have them.
Haha, şu anda en büyük takıntım Adidas Superstar. Onları aldığımdan beri diğer ayakkabılarımı giyemiyorum.
What type of camera do you use? / Hangi fotoğraf makinesini kullanıyorsun?
I use two cameras. First is Sony a6000 with 50 mm f 1.8 and second is Canon 6D with 135 mm.
İki tane fotoğraf makinesi kullanıyorum. İlki Sony a6000 / 50 mm f 1.8 ve diğeri ise Canon 6D / 135 mm.
Who does your amazing photography? / Fotoğraflarını kim çekiyor?
Jey Wild is my boyfriend and he started his photography adventure to help me with the blog :) We work together.
Erkek arkadaşım Jey Wild. Fotoğrafçılık macerasına bana yardım edebilmek için başladı :) Birlikte çalışıyoruz.
Favorite designers and places to shop? / Favori tasarımcıların ve alışveriş yaptığın mağazalar hangileri?
I like Jeremy Scott, Jason Wu, Michale Kors and I could write here a thousand more names!
About shops, I’m so busy all the time and I prefer to shop online.
Jeremy Scott, Jason Wu, Michale Kors favorim ve buraya binden fazla isim daha yazabilirim! Çok meşgul olduğum için genelde online alışveriş yapmayı tercih ediyorum.
Meri_Wild_New_Look_dress_Stradivarius_shoes_06
Which way did the blog change your life? / Blog yazmak hayatını nasıl değiştirdi?
The blog made my life more interesting but didn’t change my life.
Blog yazmak hayatımı daha ilginç bir hale getirdi ama değiştirmedi.
What do you love most about blogging? / Blog yazmanın en sevdiğin yönü nedir?
Meeting new people, being in great places and simply have fun :)
Yeni insanlarla tanışmak, güzel yerlerde bulunmak ve eğlenmek :)
What advice can you give to new bloggers? / Yeni bloggerlara tavsiyede bulunmak ister misin?
Find your own style and be honest!
Kendi tarzınızı bulun ve dürüst olun!
Devamını Oku...


Özgür Masur Sonbahar Kış 2015 – #MBFWI

23:47

466614914.jpg_0_0_5184_3456
Merhaba,
Mercedes Benz İstanbul moda haftasının ikinci günü son defile sevgili Özgür Masur’a aitti. Yine ortaya çıkardığı elegan koleksiyonu ile beğenimizi kazandı. Özgür Masur’un 2015 sonbahar kış koleksiyonunu aşağıdaki galeriden görebilirsiniz. Ayrıca Özgür Masur’u daha yakından tanımak isterseniz onunla daha önce yaptığımız röportaja bu yazıdanbakabilirsiniz.
Devamını Oku...


Raisa & Vanessa Sonbahar Kış 2015 – #MBFWI

23:46

466573698.jpg_0_0_4734_3156
Merhaba,
İstanbul moda haftasında öne çıkan defileleri incelemeye devam ediyoruz. Raisa & Vanessa kardeşlerin defilesi de merakla beklenenlerden biriydi. 2015 sonbahar kış koleksiyonlarını aşağıdaki galeriden inceleyebilirsiniz. Ayrıca Raisa & Vanessa kardeşlerle daha önce yapmış olduğumuz röportajı okuyarak, onları daha yakından tanımak isterseniz bu yazıya göz atabilirsiniz :)
Devamını Oku...