21 Mart 2015 Cumartesi

2015 Alyans Modelleri

03:20

2015 Alyans Modelleri

2015 Alyans Modelleri

Yeni evlenecekler ya da şimdiden nasıl bir alyans takalım diye düşünen çiftler için birbirinden güzel alyansları bir araya getirdik. Kuyumcuların önünden her geçtiğinizde mutlaka camdan içeriye doğru en az 1 kere dahi olsa bakıyorsunuzdur. Çünkü bu sevgililerin birlikte gezerken en çok hoşlandıkları şeylerden biridir. Ancak her kuyumcuda elinde kalmış, satamadığı eski model alyanslar çok fazla olduğu için her kuyumcud aynı model alyanslara rastlamak mümkün.
Eğer alyansınızın sadece size özel ve en son çıkan modellerden biri  olsun istiyorsanız 2015’in en güzel alyanslarını çok beğeneceksiniz. Bu alyansların genel olarak tipi eskitilmiş ve yamuk yumuk şekillerden oluşuyor.Kadınlar için özel tasarlanmış olan taşlı alyanslar da birbirinden şık ve özgün el emeğine sahip. Siz de henüz nasıl bir alyans alacağınıza karar veremediyseniz  2015 Alyans Modelleri adlı galerimizde gezinerek fikir edinebilirsiniz. Biz Kadının Kitabı.com editörleri olarak bu 32 parçadan oluşan alyans modellerini çok beğendik. Hem sade hem de evlilik yüzüklerine yeni bir imaj kazandırmış.
Galerimizi gezmek için resmin üzerine tıklayarak başlayabilirsiniz. Daha kolay kullanım için bilgisayarınızdaki sağ- sol ok tuşlarını da kullanabilirsiniz.
Bir önceki yazımız olan Egzersiz Sonrası Yememeniz Gereken 10 Şey başlıklı makalemizde egzersiz sonrası yenmemesi gereken şeyler, egzersiz sonrasında kaçınılması gereken besinler ve egzersiz sonrasında tüketilmemesi gereken besinler hakkında bilgiler verilmektedir.