21 Mart 2015 Cumartesi

Yansıma Fotoğraflar

03:49

Yansıma Fotoğraflar
Yansıma Fotoğraflar, genelde fotoğrafçının farkındalık yeteneğine bağlıdır. Hangi yansımayı nereden ve hangi açıdan çekip, hangi kareyi yakalamak istediği sadece objektifin arkasındaki gözün sahibine aittir.
Yansıma fotoğrafları bazen bir su birikintisinden, bazen bir binanın yansımasından, bazen bir gözlük, bazen de bir cam yanılsamasından yada çok daha başka bir şekilde denenmiş bir yolla çekebilirsiniz. Tabi ki neyi çekmek istediğinizi ve nasıl çekeceğinizi iyi bilmeniz gerekiyor.
Aşağıda bulunan yansıma fotoğraflar, yansıma fotoğrafçılığın en güzel örneklerinden sadece bir kaçı.
Yansıma Fotoğraflar
yansıma fotoğraflar18 yansıma fotoğraflar19 yansıma fotoğraflar20 yansıma fotoğraflar21 yansıma fotoğraflar22 yansıma fotoğraflar23 yansıma fotoğraflar yansıma fotoğraflar1 yansıma fotoğraflar2 yansıma fotoğraflar3 yansıma fotoğraflar4 yansıma fotoğraflar5 yansıma fotoğraflar6 yansıma fotoğraflar7 yansıma fotoğraflar8 yansıma fotoğraflar9 yansıma fotoğraflar10 yansıma fotoğraflar11 yansıma fotoğraflar12 yansıma fotoğraflar13 yansıma fotoğraflar14 yansıma fotoğraflar15 yansıma fotoğraflar16 yansıma fotoğraflar17
Editör: Dilek YILDIZ
www.google.com           www.google.com.tr           www.alexa.com