24 Mart 2015 Salı

Stil Günlüğü: Jessica Alba

00:12

Davetlerde ve özellikle kırmızı halıda stilleri ile modaya yön veren yıldızların günlük hayatta tercih ettikleri sokak stilleri merak ettiğimiz konuların başında geliyor. Bugün stil günlüğü bölümü konuğumuz Jessica Alba ve konumuz salaş şıklık.

Modaya yön veren ve her kullandıkları yeni trend olan yıldızların, günlük hayatta tercih ettikleri rahat giyim tarzı tüm dünya tarafından ilgi ile takip ediliyor. Özellikle rahatlığa önem veren yıldızların kullandıkları parçalar ise neredeyse hepimizin dolabında bulunan kıyafetlere çok benzer parçalar.
Bugün stilini mercek altına aldığımız ünlü yıldız, 1981 doğumlu birçok ödül sahibi oyuncu; Jessica AlbaMaksim dergisinin Hot 100, Askmens.com sitesinin 99 En Fazla Beğenilen Kadın ve FHM‘in 2007’de yaptığı Yeryüzündeki En Seksi Kadınlar listelerinde bir numara olan ünlü oyuncunun günlük hayatta tercih ettiği kıyafet kombininden ilham alıp, benzer bir stili kendimize kolayca uyarlayabiliriz.

Jessica Alba

Jessica Alba, sokak stili, sokak modası, giyim, kombin, ünlü, asker ceket, pijama pantolon, spor ayakkabı
Fotoğraf: Pablo:Goodwin:FAMEFLYNET PICTURES
Jessica Albanın Amerika’nın LosAngeles kentinde kameralara yakalandığı bu fotoğrafında kullandığı stili çok beğendim. Hem çok rahat hem de çok hoş görünen ünlü yıldızın seçtiği parçalar ile bahar aylarında farklı bir tarz yaratabiliriz.
Sezonun hit parçalarından military ceket ile kombin yaptığı yazılı tshirt ve desenli bilekte bol pantolonu hem renk hemde parçaların uyumu sayesinde çok şık görünüyor. Tercih ettiği düz beyaz spor ayakkabılar ise yine popüler trendler arasında olan hem sade hem de konforlu bir model.