22 Mart 2015 Pazar

Genç Kızlar İçin Abiye Elbise Modelleri 2015

22:45

Yaz aylarının yavaş yavaş yaklaşması ile birlikte düzenlenecek olan özel günlerin sayısı da artıyor. Mezuniyet partileri, gece gezmeleri, düğün ve nişan günleri gibi pek çok ortamda boy gösterecek olan genç kızları 2015 yılında birbirinden güzel abiye elbise modelleri bekliyor olacak. Genç kızlara yakışacağını düşündüğümüz ve trendler arasında da ilk sıralarda yer alan abiye modellerini sizlere tanıtır iken seçeceğiniz elbise modellerinde nelere dikkat etmeniz gerektiği konusunda bilgiler vereceğiz.

Dikkat Çekici Mini Abiyeler
Genç kızlar vücutlarının güzelliğini ön plana çıkartmak istiyor ise mini abiyelere göz atmalılar. 2015 yılında hemen hemen tüm giyim mağazalarında yer alacak olan cıvıl cıvıl mini abiyeler ile tüm organizasyonlarda en ık bayan siz olabilirsiniz. Mini abiye elbise giymek isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta ise basenler. Eğer basenleriniz fazla ise bu abiyeler güzel görünmenizi sağlamayacak ve ortaya çirkin bir görüntü çıkartacaktır. İnce ve düz bir vücuda sahip olan genç kızlara önerdiğimiz mini abiyeler pek çok taş ve dantel işlemeleri ile hazırlanarak dikkat çekici özellikler kazanıyor.

Dikkat Çekici Mini Abiye Elbise Modelleri

Boydan Abiyeler ile Modern Görünebilirsiniz
Eğer katılacağınız organizsayonlarda daha sade ve daha modern görünmek istiyor iseniz ve armut tipi vücut hatlarına sahip iseniz boydan abiye elbiseler tam size göre. Boyundan bağlamalı abiye elbiseler özellikle sırt dekoltesi ile büyük dikkat çeker iken çeşitli desenler ile de hayat bulmakta. Tercih edilecek boydan abiye elbise modelleri arasında lepoar desenli ve zebra desenli çeşitlere göz atmalısınız.  Boydan abiye elbise alacak olan bayanlara bizim önerimiz ise tek omuz ve taş işlemeli abiyeler olacak. Hem sade, hem şık hem de oldukça narin duran bu abiyeler tüm gözleri üzerinize çekmenize yardımcı olacaktır.

İşlemeli Boydan Abiye Elbise Modelleri

2015 yılında genç kızlar için hazırlanan ve dikkat çeken abiye elbiselerden bir diğeri ise taş işlemeli modeller. Hem mini hem de boydan çeşitleri ile abiyemağazalarında yer alan bu elbiselerin özellikle transparan özellikleri geceye damga vurmanıza yetecek. Ben kendime güveniyorum ve vücut hatlarıma güveniyorum diyen cesur bayanları bekleyen taş işlemeli transparan elbiselere sizde göz atmalısınız.

Taş İşlemeli Abiyeler
Genç Kızlar İçin Abiye Elbise Modelleri 2015
2015 Abiye Elbiseler Abiye Elbiseler Genç Kızlar İçin Abiye Elbise Mini Abiyeler Uzun Abiyeler