22 Mart 2015 Pazar

2015 Yılında Tercih Edilecek Mezuniyet Elbiseleri

22:47

Eğitim ve öğretim hayatına son verecek genç bayanlar bunun heyecanını yaşar iken bir diğer heyecan ise mezuniyet partisinde boy göstermektir. Mezuniyet törenleri genç kızlar için birbiri ile yarış içerisinde oldukları alanlar arasında yer alır iken bu özel ve anlamlı günlerde tercih edebileceğiniz 2015 mezuniyet elbiselerini sizlere tanıtmak istiyoruz.

Mezuniyet töreninde ilk olarak tercih etmeniz gereken elbiseler arasında mini modeller yer almakta. Eğer güzel ve fit bir vücuda sahip iseniz aşağıda örneklediğimiz bir mini elbise ile geceye damga vurabilirsiniz. Tek renk ve sadece ince bir kemer süslemesi olan mini elbise, straplez modeli ile tüm gözlerin sizin üzerinizde olmasını sağlayacak. Mezuniyet törenlerinde bayanlar çok renkli elbiseleri önermeyeceğimiz gibi çok süslü elbise giymek istemeyenler bu elbise ile birlikte yüksek topuklu aynı renk ile ayakkabı ile kombin edebilirler. Kemer bölgesinde yer alan parlak taşlar ışıltılı bir hava saçacak iken ufak birer takı da kullanabilirsiniz.

Mini Mezuniyet Elbiseleri

2015 yılında tercih edilecek mezuniyet elbiselerinden bir diğeri ise pullar ve parlak kumaş ile hazırlanan siyah mini elbiseler.  Yine oldukça iddialı olabileceğiniz bu elbise ince belli ve armut tipi vücuda sahip olan bayanlar tarafından tercih edilmeli. Kilo problemi yaşayan bayanlara önermeyeceğimiz bu elbise modeli ile birlikte yine yüksek topuklu burnu kapalı bir ayakkabı tercih edip, spor bir çanta kullanabilirsiniz. Çantanızın ve ayakkabılarınızın rengini ise aynı tonlarda seçmeniz kombini daha canlı ve pozitif tutacaktır.

Siyah Pullu Mezuniyet Elbisesi

Kırmızı renk bayanları her zaman daha asil ve daha modern görünmek için tercih ettikleri bir renktir. Diğer renklere göre kullanımı daha fazla cesaret gerektiren kırmızı renk ile hazırlanan boydan elbiseler mezuniyet törenine sadeliğiniz ile damga vurmanıza yardımcı olacak. Diğer elbise modellerinde olduğu gibi kırmızı boydan elbisemizinde bel bölgesinde yer alan ince ve parlak taşlar ile hazırlanan kemer farklı bir hava katmış durumda. Göğüs bölgesinde yer alan dekolte ile cesur bir elbise olarak göstereceğimiz bu modeli uzun boylu ve fit bir vücuda sahip armut tipi vücut hatlarına sahip bayanlara önermekteyiz.

Kırmıız Mezuniyet Elbisesi
Diğer mezuniyet elbise modellerine galerimizden göz atabilirsiniz

2015 Mezuniyet Elbiseleri Mezuniyet Elbiseleri Renkli Elbiseler