22 Mart 2015 Pazar

Tuğba 2015 Tesettür Elbise Modelleri

22:49

Hem ülkemizde hem de dünya üzerinde milyonlarca kişi tarafından her gün ziyaret edilen ve alışveriş yapılan Tuğba mağazalarında 2015 trendleri yer almaya başladı. Tesettür giyim denildiğinde akla ilk gelen markalar arasında yer alan Tuğba mağazalarında birbirinden güzel elbiseler ve takımlar yer alacak. Günlük hayatınızda ve özel günlere katılır iken tercih edebileceğiniz bu elbise modelleri ile şık ve güzel görüneceğiniz gibi tesettürlü haliniz ile ne kadar modern olduğunuzu gösterebileceksiniz.
Ceketli Elbise Modelleri
Tuğba 2015 koleksiyonunda yer alan yeni sezon elbiselerinden ilki ceketli modeller olacak. Bayanların daha şık ve güzel görünmesini sağlayacak olan ceket, özellikle özel gün ve organizasyonlarda dikkat çekici elbise almak isteyen genç bayanlara sunulacak.
Ceketli Elbise Modelleri
2015 Tuğba koleksiyonunda yer alan yukarıdaki örneğimiz ise mağazalarda en çok dikkat çeken model olacak. Yeni sezonda çok tercih edilecek olan bu elbisenin fiyatı şuanda Tuğba mağazalarında 399.98 liradan 199.90 liraya düşerek sizi bekliyor.
Kaliteli Kot Elbise Arayanlar İçin
Tuğba 2015 yeni sezon tesettür elbise modelleri arasında bir diğer model ise kot elbiseler olacak. Boydan modelleri ile dikkat çeken kaliteli kot elbise modelleri spor giyinmek isteyen tesettürlü bayanlara önereceğimiz modeller arasında yer alıyor. Spor kesimi ile dikkat çeken ve vücudu sarmayan kot tesettür elbiseler özel günlerde ve günlük hayat içerisinde pek çok şal modeliniz ile tercih edebileceğiniz elbise oluyor.
Kot Elbiseler
Çeşitli işlemeler ile de canlanan kaliteli kot elbiseler arasında yukarıda sizlere sunduğumuz elbise ise modern hava yaratmak isteyenlere hitap edecek. Yukarıda yer alan kot elbise ve benzeri modeller şuanda Tuğba mağazalarında 299.98 liradan 149.99 liraya düşmüş durumda.
Taşlı Tesettür Abiyeler
Tuğba yeni sezon elbise modelleri arasında sizlere son olarak taşlı abiyeleri tanıtmak istiyoruz. Sadece özel günlerde tercih edebileceğiniz bu abiye elbiseler tek renk olarak üretilmiş durumda. Siyah renk başta olmak üzere pek çok renkte sizlere sunulacak olan taşlı abiye elbise modelleri parıltınızı ortaya çıkartacak.
Taşlı Tesettür Abiyeler
Kemer ve omuz bölgelerinde taşların yer aldığı örneğimizdeki gibi modelleri 2015 Tuğba yeni sezon koleksiyonunda 379.99 liradan 189.99 liraya düşmüş olarak sizleri bekliyor.
Tuğba 2015 Tesettür Elbise Modelleri

Ceketli Elbise Modelleri Kot Elbise Taşlı Tesettür Abiyeler Tesettür Elbise Modelleri tesettür giyim Tesettürlü Abiyeler Tuğba 2015 KoleksiyonuTuğba Tesettür Koleksiyonu