25 Mart 2015 Çarşamba

İlkbahar – Yaz 2015 koleksiyonu

23:51

Özdilek Yeni Koleksiyonu
Özdilek İlkbahar – Yaz 2015 koleksiyonunu görücüye çıkardı. Yeni koleksiyonu ile evlere ve banyolara modern bir dokunuş kazandıran Özdilek, bu sezon evlerin enerjisini yükseltiyor. Mavi ve pembe tonlarının hakim olduğu Özdilek nevresim, havlu ve bornoz takımlarının yeni sezon koleksiyonunda benzersiz bir hafiflik ve dokunma hissi yaşayacaksınız.
Ev tekstili ve dekorasyonunun sevilen markası Özdilek, yeni koleksiyonu ile evini baştan aşağıya yenilemek isteyenler için şehrin modern ruhunu estetik çizgilerle birleştirerek, evinize şık bir görüntü sunuyor. Her tarza hitap eden Özdilek, yeni koleksiyonuyla sezona güçlü bir başlangıç yaparken, koleksiyonda yer alan sürpriz detaylarla sizi, farklı dekorasyon fikirleriyle buluşturuyor. Özdilek, evlerinizin vazgeçilmezi olacak zarif ve estetik yeni koleksiyon ürünleriyle, mekanlarınıza huzur katıyor.
Evinize Enerji Katın
Ev tekstilinde iddiasını 2015 İlkbahar-Yaz sezonunda güçlendiren Özdilek, yeni koleksiyonunda, yenilikçi çizgisiyle kumaşının kalitesini birleştiriyor. Yatak odalarından, banyolara kadar evlerin pek çok köşesinde farklı bir tarz arayanlara seslenen Özdilek, yepyeni ev tekstili ve dekorasyon ürünleriyle evinizde mükemmel bir enerji katacak.
Banyoda Benzersiz Yumuşaklık ve Renk Karnavalı
Evlerin olmazsa olmazı arasında yer alan havlu ve bornozlar, duş sonrası yorgunluğunuzu keyfe dönüştürecek. Ring ipliğinden özel olarak dokunmuş yüzde yüz pamuk Özdilek bornoz ve havlu takımları yumuşaklığı, yüksek emicilik özelliği ile yeni sezonda vazgeçilmeziniz olacak. Sezonun rengi mavi, pembe ve beyaz tonlarının hakim olduğu havlu ve bornoz koleksiyonunda baharın enerjisini yaşayacaksınız.
Renklerin Verdiği Sıcaklık
Bu sezon evlere pastel ve canlı tonlarla sıcak bir hava getiren Özdilek, modern ve şık yorumuyla hazırladığı yeni koleksiyon ürünleriyle ev ve banyolarınıza kıskanılacak bir görünüm sunuyor. Birbirinden güzel renklere sahip, desenli ve sade ev tekstili ürünleriyle evlere şık esintiler getiriyor.
Eviniz için yüzlerce çeşit ürün seçeneğini tek çatı altında toplayan Özdilek mağazaları, yeni sezon ürünleriyle sizleri bekliyor