22 Mart 2015 Pazar

Mezuniyet Partisine Damga Vuracağınız 5 Elbise Modeli

22:51

Mezuniyet partileri özellikle genç bayanlar tarafından büyük bir heves ve heyecan ile beklenmektedir. Bu özel ve anlamlı gecede yıllardır birlikte oldukları arkadaşlarıyla güzellik yarışına girecek olan genç hanımlar için birbirinden güzel 5 elbise modelini sunmak istiyoruz.
Önü Kısa Arkası Uzun Elbise
Önü Kısa Arkası Uzun Mezuniyet Elbiseleri
Mezuniyet partisi için tercih edebileceğiniz en cesur elbisedir. 2015 yılında trendler arasında da yer alacak olan önü kısa arkası uzun elbise modellerini gerek çeşitli taş ve dantel işlemeleri ile gerekse de tek renk olarak tercih edebilirsiniz. Yapısı itibari ile iddiasını kaybetmeyecek olan önü kısa arkası uzun elbise modelleri yüksek topuklu bir ayakkabı ile kombin edilmelidir. Önü kısa arkası uzun elbise giymek istiyor iseniz kesinlikle fit ve ince bir vücuda sahip olmalısınız.
Kabarık Abiye Elbiseler
Kabarık Mezuniyet Elbiseleri
Hem fit vücuda sahip hem de fazla kiloları olan bayanlara önereceğimiz mezuniyet elbiseleri arasında ilk sırada yer almaktadır. Var ise fazla kilolarınızı kapatacak yok ise bir prenses gibi görünmenize yardımcı olacak olan kabarık abiyeler hemen hemen tüm giyim mağazalarında uygun fiyatlara bulabileceğiniz modelleri ile 2015 yılında sizi bekliyor. Mezuniyet partinizde ilgi çekmek istiyor iseniz kabarık abiyelerinizde göğüs veya derin bel dekoltesine yer vermelisiniz.
Balık Abiyeler
Balık Abiye Elbise Modelleri
Tam ve yarım balık abiyeler 2015 yılında mezuniyet partisine katılacak olan ince belli ve armut vücut tipine sahip bayanlara önereceğimiz elbiseler arasında yer alıyor. Tüm vücudunuzu saracak olan ve dikkatleri bel bölgesine çekmeye yardımcı olan tam ve yarım balık abiye elbise modelleri aynı zamanda uygun fiyatları ile de tercih edilecek.
2015 mezuniyet partilerinde giyebileceğiniz balık abiyelerin daha iddialı ve daha çekici olmasını istiyor iseniz öncelikle kırmızı renk seçmelisiniz ve üzerinde taş ve dantel işlemelere yer vermelisiniz. Taşlar, katılacağınız mekanın ışıkları altında parlayarak göz almasını sağlar iken dantel işlemeler ile modern bir hava katacaktır.
Desenli Mini Abiyeler
Leopar Desenli Mini Mezuniyet Elbiseleri
Desenler, 2015 yılında pek çok elbise modelinde yer alacak. Ancak mezuniyet partinizde iddialı olmak istiyor iseniz mini elbiseleri tercih etmelisiniz. Kendinize ve vücudunuza güveniyor iseniz rahatlık ile taşıyabileceğiniz desenli mini abiye elbiseleri yüksek topuklu ayakkabılar ile kombin etmelisiniz.
Boyundan İnce Askılı Elbiseler
Boyundan İnce Askılı Mezuniyet Elbiseleri
Mezuniyet partisinde özellikle uzun boylu hanımlar boyundan ince askılara sahip olan ve derin bacak yırtmaçları bulunan boydan elbiselere göz atabilir. İddialı ve çekici olmak ile birlikte cesaret isteyen modeller arasında yer alan bu elbiseler ile tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.
Mezuniyet Partisi Diğer Elbiseler
Balık Abiyeler Boyundan İnce Askılı Elbiseler Desenli Mini AbiyelerKabarık Abiye Elbiseler Mezuniyet Elbiseleri Mezuniyet Parti Elbisesi Önü Kısa Arkası Uzun Elbise