21 Mart 2015 Cumartesi

Yeni Evlenenlere Kolay KendinYap Ev Dekorları

03:27

Yeni Evlenenler İçin Kolay Kendin Yap Ev Dekorasyonu

BY   17 MART 2015  KENDİN YAP 111 KEZ OKUNDU
yeni-evliler-icin-kendin-yap-ev-dekorlari-kapak
Hazır hevesli ve yeni ev sahibi olmuşken evinizi romantik dokunuşlarla dekore edin. Size ilham verecek duvarlarınızı ve köşelerinize renk katacak el emeği göz nuru olacak kendinizin kolay yapabileceği ev dekorasyon ürünleri fikirleri verdik.

1. Love You Kendin Yap Duvar Süsü

Boş duvarlar çağırır baktırır kendine boş boş. Siz de fotoğraflarınızdan bir sıcaklık oluşturabilirsiniz. Yapmanız gereken fotoğraflarınızı yazmak istediğiniz harflerin içerisine bir fotoğraf editörü ile yerleştirmek. İsterseniz çizip kesebilirsiniz de… Sonra da ipe mandalla asmak…
loveyou-kendinyap-duvar-susleriloveyou-kendinyap-duvar-susleri-kart

2. Işıklı Kırmızı İplerden Kalp

Bu tekniği seviyorum ve birçok farklı özellikte gördüm ama bu uygulamayı çok sevdim. İşin sırrı da arkasında. Led ışıklar da ayrı tat vermiş.
kalp-ip-kendinyap-ev-duvar-susukalp-ip-kendinyap-ev-duvar-susu-arkasi

3. Suluboya Kuşlar

Suluboyanın bu denli tutacağını bilseydim resim derslerinde daha çok ilgi gösterirdim :) her yeri eşit ve aynı renkte boyamadığı için takıntı yapıp sevmediğim bu suluboyaya şimdi bayılıyorum. Eğer siz de ilginizi çekiyorsa aşağıda bonus bir gif var. Oradan nasıl yapıldığına bakıp işe koyulabilirsiniz.
suluboya-kus-silueti
bird

4- Çerçeve İçerisinde Polaroid Fotoğraflar Asmak

Eğer koridorda kalorifer peteğinin üstü bomboş duruyorsa böyle bir çözüm düşünebilirsiniz. Sosyopix bu iş için birebir. Hemen giriş yapıp instagram fotoğraflarınızı bastırın. Ve işe koyulun.
instagram-fotograflariyla-kendin-yap-fikriinstagram-fotograflariyla-kendin-yap-fikri-2

5- Tırnak İşaretinden Kitap Ayracı

Bu kitap ayracı kitaplıktaki kitapları ayırmak için. Favori kitaplarınızı bu şekilde de vurgulayabilirsiniz.
tirnakicinde-kitaplik-susutirnakicinde-kitaplik-susu-3tirnakicinde-kitaplik-susu-2

6 – Haritalı Çerçeve Dekorasyon

Çok gezen ya da çok gezmek isteyen, farklı şehirlerde yaşayan farklı şehirlerde tanışan çiftler için harika bir uygulama.
haritali-kalp-duvar-susu

7- Ay Dönümleri Duvar Süsü

Ay dönümlerini ileride doğacak bebeğinizin odası için bile düşünebilirsiniz. Oldukça yaratıcı sade bir dekor. Farklı materyal ve renklerde uygulanabilecek geliştirilebilecek bir ürün. Bu polimer kilden yapılmış bir dekor ama sert malzeme kullanılarak başka malzemelerden de yapılabileceğini düşünüyorum.
aysemasi

8- Ahşap Polaroid Masa Süsleri

Çalışma masanızı dolduracak harika bir uygulama daha. Ölçü alıp polaroid şeklinde tahtayı kesip fotoğraflarınızı yerleştirebilirsiniz.
ahşap-polaroid-fotograf-standı