24 Haziran 2015 Çarşamba

2015 İlkbahar/Yaz Abiye Trendleri

03:15

Nisan ayının son günlerine yaklaştığımız, yaza iyiden iyiye merhaba dediğimiz bugünlerde pantolon-stiletto ikilisinin kurtarıcı olarak yetersiz kaldığı davetler de artıyor. Abiye elbiseyle gerçekten şık olabilmeniz ve yıllar sonra da fotoğraflara baktığınızda seçiminize pişman olmamanız için abartıdan uzak, kalıbıyla vücudunuzun güzel bölgelerini ön plana çıkartan ve rengiyle yüzünüze baktıran modeller seçmeniz gerekiyor. Doğru renk, kalıp ve modelden sonra ki en önemli nokta ise zamansız olduğu kadar sezon trendlerinden izler taşıyan elbiseler seçmeniz.


Sırt Dekoltesi
Zarafetin minimalizme eşlik ettiği yeni sezonda derin yırtmaçlar ve göğüs dekoltesi yerini sırt dekoltesine bıraktı. Arkanızı döndüğünüzde bütün bakışları üzerinizde toplayacak pencere detaylı tasarımlarda, daha canlı renklere yönelerek elbisenizin ön kısmıyla da dikkatleri çekebilirsiniz.
sırt 1

Renk Blokları
Davetlerde renkli olmayı seviyorsanız renk bloklarından oluşan elbiseler için dolabınızda yer açmanızın zamanı geldi. Özellikle mezuniyet törenlerinde yaşınıza uygun bir stil yaratabileceğiniz renkli elbiseler yaz aylarına da fazlasıyla yakışacak.
color block

Dantel Detaylar
Her koşulda romantik parçalar tam da bana göre diyorsanız bu sezon dantel trendi ilginizi çekecek. Koyu renklerle daha uyumlu görüntüler yakaladığına inandığımız dantel elbiselerde, seçiminiz parlement mavisinden yana olursa trendleri  uygulama konusunda bir  taşla iki kuş vurabilirsiniz.
dantel görsel

Işıltılı Detaylar
2015 İlkbahar/Yaz sezonunda ışıltılılar ön planda. Abartılı taşların yerini alan serpme payetler ve kendiliğinden parlak kumaşlar şık ve kibar görüntüler ortaya çıkartıyor. Zarif stilinizle davetlerde iz bırakmak istiyorsanız koyu renklere eşlik eden ışıltılı kumaşlar doğru seçim olacaktır.
sim

Kurtarıcı Siyah
Her sene trendler arasında kendine yer bulan siyah, 2015 sezonunda sadece  kış rengi olmaktan çıkıyor. Bu yazın en popüler renklerinden olan siyahı canlı tonlardaki ayakkabılarla kombinleyerek fark yaratabilirsiniz.
siyah

Mini Kokteyl Elbiseleri
Yeni sezonda miniler de en az maksi elbiseler kadar iddialı. Kokteyl ve önemli gecelerde giyebileceğiniz çan etekli elbiseler barok detaylarla birleşerek çok daha şık hale geldiler.
Başlıksız-1