27 Haziran 2015 Cumartesi

Doğtaş Mobilya Köşe Takımları 2015

01:11

Daha önceki yazılarımızda pek çok mobilya markasının yeni sezon ürünlerini size sunmuştuk. Ülkemizde özellikle yaz aylarının yaklaşması ile birlikte mobilya sektöründe oldukça hareketli günler yaşanır iken yeni bir ev kuracak olanlar ve evlerini yeniden dekore etmek isteyenler için en yeni mobilya modelleri mağazalarda yer almaya başlayacak. Ülkemizde pek çok marka yeni sezon ürünleri ile sizlere hizmet veren markalardan biri de Doğtaş Mobilya. Her sene en şık ve kaliteli ve şık ürünleri ile seçkin mobilya markaları arasında yer alan Doğtaş Mobilya’nın bu sezon en çok dikkat çekecek olan köşe takımlarını ve detaylarını sizlere aktarmak istiyoruz.
2015 Doğtaş Mobilya Baia Köşe Takımı
Baia, 2015 yılında Doğtaş Mobilya mağazalarında en çok dikkat çekecek olan köşe takımları arasında yer alacak. Şık tasarımı, rahat oturma alanı ve mobilya detayları ile ilgi çekecek olan Baia köşe takımı hem salon hem oturma odaları için tercih edilecek bir ürün olacak. Kahverengi rengin iki farklı tonu ile hazırlanan ve kırlentleri ile renk bulan Baia köşe takımı şık bir yaşam alanına sahip olmanızı sağlayacak.
2015 Doğtaş Mobilya Baia Köşe Takımı
L şeklinde olan tasarımı ile çok yer kaplamayacak ve aynı zamanda köşe takımın altında yer alan sandık bölümü ile oldukça kullanışlı bir ürün olan Baia köşe takımı geniş oturma alanı ile evinizde rahat rahat oturmanızı sağlayacak bir takım olacak. Bu şık tasarıma daha detaylı göz atmak ve sipariş vermek için http://dogtas.com.tr/oturma-odalari/kose-takimi/baia-kose-takimi burayı ziyaret edebilirsiniz.
2015 Doğtaş Mobilya Carina Köşe Takımı
Daha önce hiçbir mobilya markasının kataloğunda görmediğiniz yeni bir tasarıma sahip olan Carina köşe takımı 2015 yılında üç farklı mobilya fuarından ödül almış bir ürün olacak. L yerine U bir tasarıma sahip olan ve farklı yapısı ile özellikle bayanların ilgisini çekecek Carina köşe takımı daha pek çok özelliğe sahip olacak.
2015 Doğtaş Mobilya Carina Köşe Takımı
Rahat ve yüksek bir oturma alanına sahip olan Carina köşe takımı dilerseniz bölünebilen koltukları ile U yerine L olarak da kullanabilirsiniz. Hem geniş salon ve oturma odaları hem de dar ve küçük salon ve oturma odaları için tercih edilebilecek Carina köşe takımı pek çok farklı renk ile sizlere sunulacak. Carina köşe takımın tüm detaylarına http://dogtas.com.tr/oturma-odalari/kose-takimi/carina-kose-takimi buradan göz atabilirsiniz.