24 Haziran 2015 Çarşamba

Bayan ve Erkek Güneş Gözlüğü Modası

03:32

Her ne kadar havalar bir ısınıp bir soğusa da yaz geldi çattı. Yazın ve hatta kış aylarının da vazgeçilmezi olan güneş gözlüğü sezonu da yepyeni modelleriyle görücüye çıktı. Bu yaz kendinizi nasıl hissediyorsanız ona göre bir gözlük bulabileceksiniz. Çünkü ünlü markalar başta olmak üzere tüm gözlük markaları daha renkli ve desenli gözlüklerle moda rüzgarları estirmeye başladılar. Gözlük modasında fark yaratmak için sizde yazımıza mutlaka göz atın!
Geçtiğimiz yılın retro modası yine devam ediyor ama bir farkla! Bu sezon gözlükler çok daha çarpıcı ve baştan çıkarıcı! Retro modasında yuvarlak gözlükler bir adım önde bu yıl, yine eski zamanlardan kalma gibi görünen cat eyes gözlükler de yine çok konuşulacak gibi görünüyor.
bayan-gözlük-modasi

Bu yılın en sıra dışı bayan gözlük modası şüphesiz aynalı gözlükler! Evet yanlış duymadınız :) geçen yıllarda kesinlikle kullanmam dediğiniz aynalı gözlükler bu yıl hem podyumlarda hem de sokak modasında kendini göstermeye başladı bile… Ray Ban aynalı gözlükler vitrinleri süslemeye başladı. Parlak camların yanı sıra büyük camlı ve taşlarla süslenmiş asortik gözlükler herkesi oldukça farklı gösterecek!
Bayan gözlük modası bu yıl hiç olmadığı kadar renkli ve bir çok farklı tarzı içinde barındırıyor. Tarzına güvenen kadınlar ya da farklı görünmeyi sevenler geometrik desenlere hayran kalacak! Her zevke ve her keseye hitap eden gözlükler bu yıl sokakları süslüyor! Çok büyük çerçevelere şimdiden hazırlıklı olun! Özellikle düz renk ve kocaman gözlükler yine sokaklarda göreceğimiz bir başka trend olacak!
günes-gözlügü-modasi

Erkek gözlük modellerinde de yine yuvarlak çerçeveleri görmek mümkün John Lennon etkisi gözlüklerde erkeklere farklı bir hava katacak! Retro izlenim veren yuvarlak çerçeveli gözlükler kemik detaylarla desteklenerek farklı bir tarz elde edilmiş oluyor. Erkek gözlük modasında klasik severleri memnun edecek daha keskin çizgiler de mevcut. Kare çerçeveler ve koyu renklerin hakim olduğu erkek güneş gözlükleri kesinlikle sokak modasına daha karizmatik bir hava katıyor.
erkek-gözlük-modasi

Güneş gözlüğü modası çok çeşitli ve renkli ancak gözlük alırken dikkat etmeniz gereken modaya uyması kadar sağlığınıza da düşünmesi olacaktır. Uv korumalı camlar ve yüz tipinize uygun modeller sizi bir anda moda yarışında üst sıraya taşıyacaktır. Uygun fiyatla bir çok model ve markayı bulabileceğiniz mizu sizlere yaz modasının kapılarını aralıyor!