24 Haziran 2015 Çarşamba

Sonbahar Gardırobunuzda Mutlaka Bulunması Gereken Parçalar

03:20

Yazın sıcak ve kıpır kıpır günlerini geride bırakıp, daha melankolik havaların mevsimi Sonbahara girdiğimiz şu günlerde, kimi zaman yağmurlu kimi zaman rüzgarlı ama mutlaka serin günlere uyanıyoruz. Her mevsimin ayrı bir tadı ve modası vardır. Peki sonbaharda hem trendlerden uzak kalmadan hem de kendi tarzınızı yansıtabileceğiniz anahtar parçalar neler mi? Mizu Collection ile sonbahar modasına göz atalım.
Sonbahar Trendleri
Sonbahar Trendleri
Önce kısa bir bot ve ya yağmur çizmesi ile işe başlayabilirsiniz. Elbette sonbaharın rüzgarlı havasına desenli ve stilinizi tamamlayacak aksesuarları da unutmamalı. Bu aksesuarların başında ise şallar ve bereler geliyor.
Sonbahar Modası
Sonbahar Modası
En güzel trikolarınızı çıkarın sakladığınız yerden çünkü sonbahar triko mevsimidir Özellikle 2015 Sonbahar/Kış modasında bol bol göreceğiniz trendlerden biri de uzun hırka ve bu sonbaharda ihtiyacınız olacak uzun hırka modelleri mizu’da.
Sonbaharın Anahtar Parçaları
Sonbaharın Anahtar Parçaları
Sweatshirt rahatlığından ve ya uzun elbise modellerinden vazgeçemeyenlerdenseniz bu sezonda bu trendleri sonbaharın olmazsa olmazı deri ceketlerle kombinlemeyi unutmayın. Mizu Collection ürünleri ile sonbahar modasını yakalayın, her mevsim kendi tarzınızı yansıtın.