24 Haziran 2015 Çarşamba

Yeni Sezonun Yıldızı: Gömlek

03:16

Belirli akımların zaman zaman popüler olmasıyla yükselişe geçen trend parçalar dolabımızın büyük kısmını kaplasa da çoğu zaman hayatımızı kurtaranlar basic parçalar oluyor.  Yeni sezonun öne çıkan parçası ise farklı kumaş ve detaylarla karşımıza çıkan gömlekler. Skinny jeanlerden kalem eteklere kadar pek çok farklı ürünle kombinlenebilen gömlekler  bu sezon hem gece hem de gündüz kombinlerinde sıklıkla karşımıza çıkacaklar.
Mizu ailesinde de kendilerine yer bulan gömlekler her tarza ve her duruma adapte edilebilecek şekilde hazırlandılar. Bu sezon mutlaka dolabınıza eklemeniz gereken dört farklı gömlek ve kombin önerilerini sizin için bir araya getirdik.

mizu blog gömlek2
Basic Şıklık
Dolabımızın vazgeçilmezi basic beyaz gömlekler boyfriend gömleklerin yeniden popüler olmasıyla alışveriş listelerinde de üst sıraya çıktılar. Özellikle hafta sonu stilinizde yırtık jeanlerle giyerek rahat ama iddialı bir stile sahip olabileceğiniz beyaz gömleği geceleri deri pantolon ve stiletto ikilisiyle tamamlayarak sadeliğin de şık olabileceğini kanıtlayabilirsiniz.
mizu Öneriyor: Sokak modasında sıklıkla karşılaşabileceğiniz bu kombine farklılık katmak için sneaker yerine dolgu topuklu sandaletleri tercih edebilirsiniz.



mizu blog gömlek1Romantik dantel:
Yeni sezonda romantik detaylar sevenlerin kurtarıcısı olacak dantel mizu ailesinde gömleklerle birleşti. Her daim stilinde farklı parçalar kullanmayı sevenler için hazırlanan dantel kollu gömlek, denim pantolonlarınızın görünümünü  yumuşatarak cool bir görüntüye sahip olmanıza yardımcı olacak.
mizu Öneriyor: Spor şık modasının popüler olduğu 2015 İlkbahar/Yaz sezonunda dantelin romantik detayını azaltmak için gömleğinizi hafif yırtık boyfriend pantolonlarla giyebilirsiniz.



mizu blog gömlekEğlenceli denim
90’ların geri dönmesiyle daha da eğlenceli hale gelen trendler arasından hızla sıyrılan denim gömlekler kullanım alanlarındaki genişlikle dikkatleri çekiyorlar. mizu tasarımı denim gömlek geniş yaka ve manşet detayıyla farklılaşmak isteyenlerin favori parçası olacak. Denim gömlekler şık bir pantolonla gündüzden geceye tek parçada geçmenizi sağlayarak hızlı temponuza ayak uyduracaklar.
mizu öneriyor: Tek başına spor bir görünüme sahip olan denim gömlekleri daha şık hale getirip ofis stilinize adapte edebilmeniz için yüksek bel hafif dökümlü kumaş pantolonları tercih edebilirsiniz.


mizu blog gömlek3Çizgi Şıklığı
Son iki sezondur podyumlarda  kendilerine geniş yer bulan çizgiler gömleklerle birleşerek daha şık hale geldiler. Boyuna çizgileriyle sizi olduğunuzdan ince gösterecek mizu tasarımı gömlek siyah-beyaz renkleriyle de iddialı bir tarza sahip olmanızı sağlayacak.
mizu öneriyor: Tamamlayıcı parça olarak kullanabileceğiniz çizgili gömlekleri elbisenizin üzerine giyerek şık ve çarpıcı bir stile sahip olurken gün içerisinde iki farklı kombine sahip olabilirsiniz.