25 Haziran 2015 Perşembe

Sokak Modasında Loafer Zamanı

06:01

Dolu dizgin geçen ilkbahar – yaz mevsiminin, sokak modasına ve sezon trendlerine en büyük katkısı şüphesiz ki stiliyle göz dolduran ayakkabı modelleridir. Güneşin kendini göstermeye başlamasıyla birlikte, tasarımcıların ve en ünlü markaların iddialı ayakkabı modelleri gün yüzüne çıkar ve vitrinlerdeki yerini almaya başlar.
Biz de sizler için vitrinlerde dikkat çeken ayakkabıları inceledik ve şıklığı ve rahatlığıyla büyüleyecek olan loafer modellerini bir araya getirdik. Hem kadınları hem de erkekleri aynı çizgide buluşturacak olan bu loafer ayakkabılar, en şık modelleri ve en uygun fiyatlarıyla sizleri bekliyor!
Görsellere tıklayarak ürünlere ulaşabilirsiniz.

Kombinlerin Kurtarıcısı Loafer Ayakkabı Modelleri

Kadınlar İçin Marin Loafer Modelleri
Son yıllarda popüler bir model olan ”marin” ayakkabılar, ıslak zeminde kaymamak adına üretilmiştir ve tüm sahil modasına damga vuran bir hale gelmiştir. Sadece deniz kenarında ya da tatilde değil, günlük şehir hayatınızda da giyebileceğiniz marin ayakkabılar, kadın/erkek demeden herkesin gönlünü fethedecek bir tasarıma sahip. Kadınlar için seçtiğimiz bu loafer modelleri, süet deri yapıları ve büyüleyici renk çeşitleriyle hem çok rahat hem de çok şık.
FLO - Lumberjack Kırmızı Kadın Loafer - VitringezFLO - Lumberjack Yeşil Kadın Loafer - VitringezFLO - Lumberjack Pembe Kadın Loafer - VitringezFLO - Lumberjack Mavi Kadın Loafer - Vitringez

Erkekler İçin Marin Loafer Modelleri
İlkbahar – yaz sezonunda erkeklerin kurtarıcısı olan şort – tişört kombini, marin loafer modellerle bir araya geldiğinde ayrı bir tarza kavuşuyor ve daha şık bir stil imkanı sunuyor. Eğer siz de rahatlığınızdan ödün vermeyenlerdenseniz, rahatlığınızı bozmadan şıklık yaratmanızı sağlayacak ayakkabı modellerine göz atabilirsiniz. Yediden yetmişe her yaş grubunda ve her tarzdaki erkeğin giyebileceği bu loaferler, sokak modasının vazgeçilmezlerinden biri.
FLO - Dockers Lacivert Marin Erkek Ayakkabı - VitringezFLO - Dockers Kırmızı Marin Erkek Ayakkabı - VitringezFLO - Dockers Yeşil Marin Erkek Ayakkabı - VitringezFLO - Dockers Kahverengi Marin Erkek Ayakkabı - Vitringez

Kadınlar İçin Rugan Loafer Modelleri
Günlük hayatınızda, ofise giderken, alışverişe giderken ya da arkadaşlarınızla buluşmaya giderken hem şık hem de rahat olmak isterseniz, rugan loafer modelleri tam size göre! Parlak dokusuyla dikkat çeken bu loaferler, sokak modasının vazgeçilmezi olduğu kadar ofis şıklığının da kurtarıcısı.
FLO - Art Bella Lacivert Kadın Ayakkabı - VitringezFLO - Art Bella Beyaz Kadın Ayakkabı - VitringezFLO - Art Bella Siyah Kadın Ayakkabı - VitringezFLO - Art Bella Mavi Kadın Ayakkabı - Vitringez
Erkekler İçin Klasik Loafer Modelleri
Yıllar içerisinde erkek modasında klasikleşen bir model olan loaferler, stil sahibi beylerin tarzına daha fazla şıklık katmak ve stillerinin daha cool bir havaya kavuşmasına yardımcı olmak konusunda tam bir usta! Gün içerisinde nereye giderseniz gidin şık ve rahat olmak istiyorsanız, sizler için seçtiğimiz klasik loafer modellerine göz atmayı unutmayın!
FLO - Sebago Siyah Klasik Erkek Ayakkabı - VitringezFLO - Dockers Mavi Klasik Erkek Ayakkabı - VitringezFLO - Dockers Siyah Klasik Erkek Ayakkabı - VitringezFLO - Sebago Kahve Klasik Erkek Ayakkabı - Vitringez
Sezonun en iddialı, en şık ve en rahat ayakkabı modellerini sizlere sunan flo.com.tr‘ye tıklayın ve birbirinden farklı yüzlerce ayakkabıya uygun fiyatlarla ulaşın!