29 Haziran 2015 Pazartesi

Derimod – kadın yaz koleksiyonu 2015

23:11


Her sezon farklı koleksiyonlarla karşımıza gelen derimod ayakkabı modelleri 2015 yazına da bomba gibi girdi! Birbirinden farklı ayakkabılarla her sezon ilgi odağı olmaya devam eden derimod bu sezonda isteklerinize karşılık verecek gibi gözüküyor. Özellikle kadın yaz koleksiyonu ile şimdiden büyük merak ve heyecan uyandıran marka şu sıralar kampanyalı fiyatlarla hem kendi sitesinde hem trendyol hemde magazalarında satışa sunulmaktadır. Derimod1974 yılında deri ile modayı birleştirmek amacıyla kurulan Derimod, derinin asaletini günün çizgilerine taşıyarak, yepyeni bir yaşam stili ve zarafet anlayışının da ilk temsilcisi oldu.

Bayan sandalet, bayan babet ve bayan topuklu ayakkabılarının yer aldığı koleksiyonda istediğiniz birçok modeli ve rengi bulmanız da mümkün olacaktır. Özellikle bu sezonun en iyi ayakkabı modelleri arasında derimod sandalet modelleri yer alıyor diyebiliriz. İster günlük ister gece kullanabileceğiniz birçok sandelet modelini yine bu koleksiyonda bulmanız mümkün olacaktır. Sizde tarzınıza uygun sandelet modellerini almak için hemen bir derimod magazasına ugrayın!
Sandelet modellerinin yanı sıra spor ayakkabı ve babet modelleri de koleksiyonda ilgi çeken modeller arasında yerini alıyor. Bu sezon bir ayakkabı ihtiyacınız var ise mutlaka bir derimod magazasına hazır da indirimli fiyatlardayken uğramanızı ve tarzınızı yansıtan bir modelini almanızı tavsiye ederiz. Derimod ayakkabılar 29.99 ile 129.99 tl arasında şu anda satışa sunulmuştur. Kaliteyi rahatlıkla buluşturan seçimleriniz de sizlere kolaylık saglayan derimod ayakkabılar ile yürümenin farkını yakalayın.
%100 deri modelleri ile her daim çeşitliliği ön planda tutan ve müşterilerinin değişen ihtiyaçlarına yönelik koleksiyonlar tasarlayan derimod ayakkabı 2015 koleksiyonuna gelin yakından bir göz atıp, tarzımıza uygun modelleri seçelim..