24 Haziran 2015 Çarşamba

68. Cannes Film Festivali Kırmızı Halı

03:15

inema dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan Cannes Film Festivali’nin 68.’si dün gerçekleşen “Büyük Açılış” la başladı. Farklı ülkelerden filmlerin yarışacağı ve iki hafta boyunca devam edecek etkinliğin kırmızı halısı da birbirinden ünlü isimleri ağırladı. Diane Kruger’dan Sienna Miller’a kadar stilleriyle herkesi heyecanlandıran isimlerin katıldığı açılış, uçuş uçuş elbiseleri ve parıltılı takılarıyla şimdiden hafızalara kazındı.
lupita-nyongo-vogue-14may15-pa_b_646x430
Katıldığı her davette giydiği renkli elbiseler, ve tasarımları ortaya çıkartan pozlarıyla kırmızı halılara damga vuran Lupita Nyong’o, yeşil, V Yaka elbisesiyle bir kere daha herkesi kendine hayran bırakarak, gecenin en çok konuşulan ismi oldu.
diane kruger
Zarif görünümüyle her daim galaların en beğenilen isimleri arasında yer alan Diane Kruger, nil yeşili tonlarındaki uçuşan elbisesiyle sadeliğin en doğru tercih olduğunu kanıtladı.
naomi watts elie saab
Elie Saab tasarımı olmadan hiçbir kırmızı halı tam değildir inancımızı doğrulayan Naomi Watts, uzun kuyruklu elbisesiyle bakışları üzerine toplamayı başardı. Ünlü oyuncunun hazırlık aşamasını, kendi Instagram hesabından paylaşan markanın fotoğrafı da en beğendiğimiz görüntüler arasına girmeyi başardı.
Adsız
natalie-portman-dior
Abartıdan uzak stiliyle her zaman yakından takip ettiğimiz Natalie Portman, Dior imzalı elbisesi ve uzun küpeleriyle bizim için kırmızı halının en zarif isimlerinden biriydi.
doutzen kroes - atelier versace
Atelier Versace’nin iddiasını kırmızı halıya taşıyan iki isimden biri olan Doutzen Kroes, kusursuz fiziğiyle Victoria’s Secret’a damga vuran mankenlerden biri olduğunu  bize bir kere daha hatırlattı.
karlie kloss atelier versace
Tıpkı Doutzen Kroes gibi Atelier Versace isimli bir tasarım giyen Karlie Kloss, abartılı dekoltesiyle beğenmediğimiz isimler arasında hızla yükseldi.
sienna miller lanvin
Hava alanına indiği dakikadan itibaren stiliyle radarımıza takılan Sienna Miller, Lanvin tasarımı lacivert elbisesiyle koyu rengin her daim doğru bir tercih olduğunu bize kanıtladı.
armani prive julianne moore
“Still Alice” filmindeki performansıyla Oscar heykelini evine götüren, Mizu ekibi olarak da en beğendiğimiz oyuncular arasında yer alan Julianne Moore, Armani Privé imzalı elbisesiyle Cannes Film Festivali Büyük Açılış’ta parladı.