25 Haziran 2015 Perşembe

Oxxo 2015 Tayt Modelleri

06:00

Ülkemizde hem internet üzerinden hem de seçkin AVM merkezlerinde yer alan mağazaları ile hizmet veren giyim markası olan Oxxo şık ve dikkat çekici olmak isteyen bayanlara hizmet vermeye devam ediyor. Birbirinden güzel koleksiyonları ile göz dolduran Oxxo markasının 2015 yılı yaz ayları için çıkarttığı koleksiyonda en çok dikkat çeken kıyafetler arasında yer alan taytları sizlere tanıtmak ve nasıl kombin yapacağınız hakkında bilgiler vermek istiyoruz.
Kısa Paça Modası Oxxo’da Hayat Buluyor
2015 yaz modasında hem erkekler hem de bayanlar için kısa paça modası dikkat çeker iken Oxxo tasarımcıları tarafından hazırlanan kısa paça ve yüksek bel tayt modelleri de dikkat çekecek. Her kombine ayak uyduracak olan yüksek bel kısa paça tayt modelleri pantolon görünümleri ile gerek gömlekler gerekse de tişörtleriniz ile uyum içerisinde olacak.
2015 Oxxo Yüksek Bel Kısa Paça Tayt
Yüksek bel tayt modelleri özellikle ünlü isimlerinde günlük hayatlarında tercih etmesi ile bir anda genç kızların en çok tercih ettikleri kıyafetler arasında yer aldı. Kısa paça olması ile birlikte spor ayakkabılarınız ve babetleriniz ile kombin yapabileceğiniz bu taytların Oxxo mağazalarında fiyatları ise 59,95 lira olacak.
Kot Tayt Modelleri Dikkat Çekecek
2015 Oxxo tayt modelleri arasında dikkat çeken ürünlerden diğeri de kot tayt modelleri olacak. Son yıllarda kot kumaş ile üretilen tüm kıyafetlere büyük ilgi gösteren bayanlar bu kot tayt modellerine bayılacak. Daha çok pantolon olarak da görünen ancak dar kesimi ile göz alacak kot taytlar aynı zamanda belinde yer alan lastik ile rahat ve sıkıntısız bir gün geçirmenizi sağlayacak.
Beli Lastikli Kot Tayt Modelleri
Özellikle 2015 yaz ayakkabı modasında yer alan bayanlar için kundura ayakkabı tarzı modeller ile dikkat çekici bir uyum sağlayacak olan kot tayt modelleri aynı zamanda spor ayakkabılar ve yüksek topuklu ayakkabı modelleri ile de tercih edilebilir. Daha çok günlük hayatta tercih edilebilecek kıyafetler arasında yer alan kot tayt modellerinin fiyatı ise 49,95 lira olacak.
Oxxo 2015 Tayt Modelleri