27 Haziran 2015 Cumartesi

2015 Yılında Dikkat Çekecek 5 Berjer Modelleri

01:12

Bir evin oturma odası, salonu, yatak odası ve hatta çocuk odalarında dahi yer almakta olan mobilyaları arasında yer alacak olan berjerler birbirinden güzel çeşitleri ile 2015 yılında mobilya mağazalarında sizlere sunulacak. Hem dekorasyon bütünlüğü sağlamak hem de kullanışlı bir yaşam alanı hazırlamak için çok fazla tercih edilen berjerler tek başlarına alınabileceği gibi bir mobilya takımının da bütünleyici parçası halindedir. Bizde yazımızda 2015 yılına damga vuracak ve çok fazla tercih edilecek 5 berjer modelini sizlere tanıtmak istiyoruz.
  • Spor Berjer Modelleri
2015 yılında en çok tercih edilecek olan berjer modelleri arasında 5.sırada spor berjer modelleri yer alacak. Rahat oturma alanları ve dönebilen sistemi ile gerek uzanarak gerekse de oturarak keyifli dakikalar geçireceğiniz bu berjerler her mobilya ile uyum sağlayacak. Pek çok farklı renk ve desene sahip olsa da spor berjer modelleri genellikle tek renkleri ile tercih edilecek modelleri ile tercih edilecek.
Spor Berjer Modelleri
Metal ve yüksek bir alt ayaklara sahip olacak olan spor berjer modellerinin 2015 yılında fiyatları ise 349 liradan başlayan rakamlara sahip olacak.
  • Baskılı Berjer Modelleri
Bu yıl dikkat çekecek olan berjer modellerinden biri de dijital baskı teknolojisi ile hazırlanan berjerler olacak. Renkli yapıları ile evinize spor bir hava katacak olan berjerleri her mobilyanız ile kombin yaparak tercih edebilirsiniz.
Baskılı Berjer Modelleri
Ferah ve aydınlık bir ev ortamı hazırlamak isteyenlerin dikkatlerini çekecek olan baskılı berjerler kalitesine göre ortalama 500 liradan başlayan fiyatlar ile sizlere sunulacak.
  • Country Berjer Modelleri
Evinize daha modern ve şık bir hava katacak olan Country tarzı berjer modelleri 2015 yılında en çok tercih edilecek 3. Berjer modeli olacak. Şık ve dikkat çekici desenleri ile dikkat çekecek olan ve evinizin daha modern görünmesini sağlayacak olan Country tarzı berjerleri sizde tercih edebilirsiniz.
Country Berjer Modelleri
2015 Country berjer modellerinin ortalama fiyatları ise 750 liradan başlayan rakamlara sahip olacak ve yine her odanız, her mobilya takımınız ile uyum sağlayacak.
  • Tek Renk, Rahat Berjer Modelleri
En güzel ve en çok dikkat çekecek olan berjer modelleri arasında ikinci sırada tek renklere sahip olan spor ve rahat berjerler dikkat çekecek.
Tek Renk Berjer Modelleri
Rahat ve konforlu bir oturum alanı isteyenlerin tercih edecekleri bu berjerler özellikle televizyon izlerken daha farklı keyifler almanızı sağlayacak.
  • Çiçek Desenli Berjer Modelleri
İşte 2015 yılının en çok tercih edilecek ve ilgi görecek berjer modeli. Rengarenk modelleri ile mobilya mağazalarında ve aksesuar mağazalarında yer alan çiçek desenli berjer modelleri her bayanın ilgisini çekecek.
Çiçek Desenli Berjer Modelleri
Gerek salon takımları gerekse de oturma odası takımlarınız ile hoş bir uyum sağlayacak olan çiçek desenli berjer modelleri evinize modern bir hava katacak.