• Ünlü oyuncu ve sunucu Hande Ataizi mesleğiyle olduğu kadar özel hayatıylada oldukça merak edilmekte. Hande Ataizi ayakkabı ve kıyafetleri ilede sezonun gözde isimlerinden biri oluyor. Bu nedenle bu kez ünlülerin kıyafet ve ayakkabıları köşesinde merak edilen sunucu Hande ataizi kıyafet modellerini bir araya getirdik. Özellikle sunucunun hayranları ve fanları tarafından merak edilen elbise modelleri ve ayakkabı modellerini bu yazımızda bulabilirsiniz. 
    Hande ataizi geçtiğimiz günlerde ünlü ayakkabı firması Shoes Time için kamera karşısına geçmişti. Bu koleksiyonla alakalı giydiği elbise ve ayakkabı modellerini de bu koleksiyonda bulabilirsiniz. Firmaların yanı sıra yeni anne adayı Hande ataizi günlük kıyafetleri ve dizilerde giydiği kıyafet ve ayakkabı modelleride yine bu koleksiyonda olacak. Hande ataizi anneliğinde verdiği hissiyatla birlikte artık daha resmi ve yaşının gerektirdiği gibi giyinmeye başladığını eskiye nazaran tarzının çok daha fazla değiştiğini dile getirmişti. Zamanında "Ruhsar" dizisiyle büyük hayran kitlesine ulaşmış ve bundan sonraki projeleriylede hayran kitlesini büyük bir ölçüde arttırmıştı. 
    Dizilerin yanı sıra özel hayatı ilede sürekli gündemde kalan ünlü oyuncu özellikle yaptığı evlilikler ve sadece birkaç gün süren evliliğiyle de büyük ilgi odağı olmuştu. Bu evliliğin hemen ardından uzun süre ekranlardan uzak kalan Hande Ataizi şu sıralar anneliğiyle yine gündeme gelmeye başlamıştı. Yaşı ilerledikçe giyim tarzınında daha fazla olgunlaştığını ve oturduğunu söyleyen ünlü sunucu/oyuncu şu sıralar anneliğin tadını sürüyor. 
    Peki 41 yaşındaki Bursa doğumlu Hande Ataizi hangi kıyafetleri giyer, hande ataizi giyim tarzı, hande ataizi ayakkabısı ve hande ataizi elbiseleri gibi birçok şeyin cevabını bulacağınız koleksiyonu hemen paylaşalım mı ne dersiniz ? Hande Ataizi 2015 kıyafet modelleri ve ayakkabılarını hemen alttaki galerimizden inceleyebilirsiniz.