25 Haziran 2015 Perşembe

Bu yılın en şık mezunu siz misiniz? – 2015′ in en trend mezuniyet elbiseleri!

05:45

ELİF YAREN 24 HAZİRAN 2015 0
Bu yılın en şık mezunu siz misiniz? – 2015′ in en trend mezuniyet elbiseleri!

Bu yılın en şık mezunu siz misiniz? – 2015′ in en trend mezuniyet elbiseleri!194566

Yaz mevsimi bazı kişiler için tatili, bazı kişiler içinse mezuniyeti çağrıştırır. Yorucu bir eğitim ve öğretim yılının sonuna gelinirken okullarından mezun olacak bir çok genç bayan ve erkek; okullarının o son günü için düzenlenen eğlencede en şık olmak için yarışa girerler ve en şık mezuniyet elbiselerinin hazırlanması için modacıların kapılarını aşındırırlar.
Mezuniyet elbiseleri 2015
İşte bu yılın en önemli mezuniyet trendleri için ipuçları
Bu sene mezuniyet elbiselerinde her renk ve her tarz düşünülmüş fakat bununla birlikte by yılın en önemli trendinin palet olduğunu da söyleyebiliriz. Paletler bu yıl ki mezuniyet elbiselerine adeta bir taş gibi işlenmiş. Taşdan bahsetmişken, taş işlemelerin de bu yıl ki mezuniyet trendleri arasında olduğunu söylememiz gerekir. Taş modellerin yanısıra şık abiye modellerinde bu yıl değişik baskılarda ön plana çıkarıldı. Özellikle floral desen abiye elbiselerlerde sıklıkla kullanılmış. Bu yılın en özgün trendlerinden birisi de abiye elbiselerde ikili takımların ön plana çıkması. Kısa bluzlar mezuniyet elbiselerinin de bu yıl ki olmazsa olmaz trendleri arasında.
Mezuniyet elbiseleri
2015 mezuniyet elbise modellerinde bu yıl şifon kullanımıda oldukça revaçta. Yumuşak şifonlar, pürüzlü ve dantel formlarla şekilleniyor. Renklere gelince; yukarda bu yıl mezuniyet elbiselerinde her rengin kullanıldığını söylemiştik. Fakat yine de bazı renkler diğerlerinin arasından sıyrılarak ön plana çıkmayı başardı. Bu yılın renkleri; marsala, mint yeşili,kobalt mavi, beyaz, pudra ve açık mavinin en pastel renkleri olarak görülüyor.
En şık mezuniyet elbisesine bu yıl yukarda verilen bilgiler ışığında siz sahip olabilirsiniz. Tabi bunun bir de maliyeti var. Abiye elbise fiyatları; bütçeye göre 200 liradan 20000 liraya kadar artabiliyor.