25 Haziran 2015 Perşembe

Tarzı ve Rahatlığıyla Büyüleyen Elbise Modelleri

05:58

Yüzyıllar öncesinden bu günlere kadar uzanan zaman diliminde kadınlar için bir tutku olan moda, hayatımıza yön veriyor ve gün geçtikçe bizler için daha vazgeçilmez bir hal alıyor. Modanın böylesine önemli bir yer kapladığı dünyada, modayı takip etmemek neredeyse imkansız. Eğer sizin içinizde de bir moda tutkusu varsa, sizler için seçtiğimiz elbise modelleri, şıklığı ve rahatlığıyla sizleri büyüleyecek ve sahip oldukları kumaş dokuları sayesinde yeni tarzlara yelken açmanızı sağlayacak.
Peki bu elbise modellerinin diğerlerinden farkı ne? Öncelikle belirtmeliyiz ki; her biri en özel kumaş türleriyle üretildi ve alışılmışın dışındaki kumaş boyama tekniklerine tabii tutuldu. Özellikle özel eskitme boya tekniği, sizlere sunduğumuz elbise modellerinin birçoğunun olmazsa olmazı. Pis dikiş, yağlı yıkama, parça boya asit yıkama gibi işlemler de sizlere sunduğumuz elbiselere ruhunu veren en önemli detaylar.
Eğer siz de sıradan elbise modellerinin dışına çıkmak istiyorsanız, oldukça uygun fiyatlarla satışa sunulan bu özel elbiselere göz atabilirsiniz!
Görsellere tıklayarak ürünlere ulaşabilirsiniz.

Sezonun En İddialı Elbise Modelleri ile Şıklığınıza Şıklık Katacaksınız!

Pırıl Pırıl Beyaz Elbise Modelleri
Beyaz rengin şüphesiz ki yakışmadığı bir kadın ya da uyum sağlamadığı bir kombin yoktur. Bu nedenle dolabınızda mutlaka beyaz renkli kıyafetlere yer ayırmalı ve özellikle pırıl pırıl beyaz elbiseleri yaz kombinlerinizde kullanmalısınız. Sandaletlerle, terliklerle, rahat klasik düz ayakkabılarla veya topuklularla kombinleyebileceğiniz bu elbiseler, sahip oldukları kumaş dokusuyla da yaz stilinizi baştan yaratacak!
Cottoncandy - Derin Sırt Dekolteli Beyaz Elbise - VitringezCottoncandy - Yırtmaçlı Uzun Elbise - VitringezCottoncandy - Kemerlli Uzun Elbise - Vitringez
Plaj Elbisesi Modelleri
Özenle seçilen bikini modelleri kadar ayrı bir ilgi ve özen isteyen plaj elbiseleri, plaj modasının olmazsa olmazlarından biri. Bu nedenle yaz alışverişine çıktığınızda, bikininizin üzerine giyeceğiniz elbiselerinizde de hassas davranmayı ve cildinizi zedelemeyecek kumaş türlerinde olmaya dikkat edin. Sizlere sunduğumuz plaj elbiseleri ile, sahilin en göz alıcı kadını siz olacaksınız!
Cottoncandy - Özel Sökük Tarz Tunik - VitringezCottoncandy - Plaj elbisesi - VitringezCottoncandy - Batik Plaj elbisesi - Vitringez
Uzun Kollu Elbise Modelleri
Serin yaz akşamlarında ve sonbaharda rahatlıkla giyebileceğiniz uzun kollu elbiseler, şıklığını ve rahatlığını bir arada sağlamak için oldukça doğru bir tercih! Sizler için seçtiğimiz uzun kollu elbiseleri dilerseniz sandaletlerle, dilerseniz de topuklu ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz.
Cottoncandy - Yakası Kesik Siyah Elbise - VitringezCottoncandy - Kristal Uzun Kollu Elbise - VitringezCottoncandy - Yakası Kesik Beyaz Elbise - Vitringez
Tasarımlarını yaratırken hayatın içinden esinlenen ve farklı kumaş türlerini farklı boyama teknikleriyle bir araya getiren cottoncandy.com.tr‘nin  diğer modellerine göz atmayı unutmayın!