21 Temmuz 2015 Salı

ÇAĞDAŞ MÜCEVHERATA YENİ BİR YAKLAŞIM

03:47


IMG-20150324-WA0002

Her şey porselen parçalarının yeniden yorumlanmasıyla tuhaf ama bir o kadar da doğa ile uyumlu tasarımlara dönüşmesiyle başlıyor.  Porselenler tek tek kırılıp cilalanıyor ve sonra tamamen elde bir araya getirilerek sürreal kompozisyonlara dönüşüyor.
ANDRESGALLARDO markasının mimarları Andres Gallardo ve Marina Casal Madrid’de moda tasarımı okumuşlar ve geçtiğimiz 10 yıl boyunca pek çok marka için beraber çalışmışlar. 2010 yılındaysa bir yan proje olarak sadece arkadaşları ile paylaştıkları bir takı serisi tasarlamışlar. Ancak bu tasarımlar bir süre sonra sanata özel ilgi duyan müşterilerin ve tasarımcıların dikkatini çekmeyi başarmış.Projenin hızla daha çok duyulması ve ilgiyi üzerine çekmesi üzerine Andres Gallardo ve Marina Casal 2011 yılında bir marka kurmaya karar veriyorlar. Bundan 1 yıl sonra Paris’te düzenlenen Première Classe uluslararası fuarında mücevher modasının en gelecek vadeden markası seçiliyorlar.
andres_gallardo_5760_635x
Markanın tasarımcıları Andres Gallardo ve Marina Casal hiç takı tasarımı eğitimi almamalarına rağmen, tamamen vahşi doğa ve organik şekillerden aldıkları ilhamla çalışıyorlar. Sanatsal bakış açılarıyla doğaçlama ve titizlik üzerine kurdukları teknikleriyle parçaları kendi elleriyle üretiyorlar.
ANDRESGALLARDO parçaları ham, rafine, neşeli ve sofistike tasarımın muhteşem bir dengesi.


ANDRESGALLARDO markası altındaki her parça baştan sona İspanyol ve Portekizli zanaatkarlar ile işbirliği tasarılanıp hayata geçmiş. El işi ve yüksek kalite standartlarına dayalı bir üretim sürecinden geçerek çağdaş bir estetik anlayışıyla üretiliyor. 2013 yılında marka; İspanya’da en iyi kalitede üretilmiş, (Ubrique) tamamen organik olarak boyanmış sığır derisinden yapılmış porselen kakma detayları olan deri çantalarını tanıttı.