21 Temmuz 2015 Salı

YENİ SEZON // MANGO DEFİLESİ

03:49


mango-defile-2015-koleksiyon-moda-trend
Ünlü İspanyol moda markası MANGO, 2015 İlkbahar-Yaz  Koleksiyonu’nu Zorlu Center’daki Raffles Hotel’de düzenlediği mütevazi bir defile ile tanıttı. Ufak tefek eksikler göze çarpmış olsa da daha önce Çırağan’da yaptıkları Vespa’lı defileden daha sorunsuzdu. Misafir karşılama harikaydı. Yalnız basın masasının VIP davetli masasından önce olması garipti.
İstanbul cemiyet hayatından birçok seçkin konuğun katıldığı defilenin bu seneki lokomotif modeli; Runway’in gözde isimlerinden İtalyan topmodel Elisa Sednaoui oldu.
mango-defile-2015-ilk-bahar-yaz
Havalar ısındıkça kadınlarımızın önce gardıroplarını sonra bedenlerini süsleyecek koleksiyon bize daha özgür, rahat ve etnik esintiler barındıran izlemler bıraktı. Ancak bu yaz Mango erkekleri daha ön plana çıkacakmış gibi görünüyor. Özellikle ülkemizde istediği renk skalası ya da kesimleri bulmakta zorlanan erkeklerin sıklıkla tercih edeceği parçalar göze çarpıyor.
mango-erkek-2015-defile-yaz-look
MANGO Türkiye’nin ortaklarından; Yönetici Genel Müdür Sezai Eren, Ticari Genel Müdür Arif Zurnacı ve Mango Türkiye Kurumsal İletişim Müdürü Neşe Kohen’in ev sahipliğinde gerçekleşen defile trend dedikoduları ve eğlenceli sohbetlerle hatırlayacağımız “after party” ile devam etti.