21 Temmuz 2015 Salı

MODA KADINLARIN TEKELİNDEN ÇIKIYOR MU?

03:53


mr.porter
Sokak stilinin yükselişi ve “personal style” blogları moda dünyasına no-name starlar kazandırdı. Sadece stiliyle öne çıkan yaşsız, ırksız ve cinsiyetsiz trendsetterlar, tüm dünyada ilgiyle takip ediliyor. Erkek stilini yansıtan girişimler de bu eğilim sayesinde altın günlerini yaşıyor. Erkek modasını yücelten, değer katan tek etmen kusursuz terzilikler ve başarılı showlar değil. Moda etkinliklerine katılan maskülen stil önderleri, son birkaç yıldır hiç olmadığı kadar popüler. Günlük yaşamda pek sık göremediğimiz bu stil sahibi şık erkekler, tercih ettikleri fit kesimler, şaşırtıcı detaylar ve eğlenceli aksesuarlarla zenginleştirdikleri look’larıyla basında koleksiyonlardan daha fazla haber olmayı başarıyor. Üstelik Pitti Uomo örneğinde de görebileceğimiz gibi bu etkinlikleri sadece erkekler değil, kadınlar da merakla bekliyor, ilgiyle takip ediyor. Biz de erkek stilinin en özgün yansımalarının yer aldığı
Instagram hesaplarını sizin için derledik:
MR.PORTER
http://instagram.com/mrporterlive
mr.porter2
Mr. Porter, Net A Porter kadınının partneri. Kariyerinin zirvesinde ve çok şık. İnternet sitesi üzerinden erkekler için gusto ürünler satan Mr. Porter, erkekler için stil önerileri veren blogu ve youtube videolarıyla kozmopolit erkek stilini en iyi yansıtan hesaplardan biri. Kadınlar için de tam bir eye-candy!
ALESSANDRO SQUARZI
http://instagram.com/alessandrosquarzi
alessandro squarzi1
Stil sahibi İtalyan erkeği mit’inin en iyi örneklerinden. Yalın stili ve duruşuyla tüm street-style bloglarının favorisi. Alessandro Squarzi, kendi moda markasını yönetiyor. Stiliyle hemcinslerine ilham veriyor.
EJ SAMSON
http://instagram.com/ejsamson
EJ Samson
Orijinal kravatlar, fit ceketler ve şık aksesuarlar… GQ ‘nun Digital Direktörü EJ Samson; moda, stil ve kültürü bir arada yorumlayan, yaşam gustosunu yansıtan fotoğraflar paylaşıyor.
NICKELSON WOOSTER
http://instagram.com/nickwooster
nick-wooster
Pitti Uomo ile yıldızı parlayan, saç kesimi, aksesuarları ve stiliyle bir marka olan Nickelson Wooster, Neiman Marcus ve Bergdorf Goodman’ın eski moda direktörü. Şu sıralarda freelance stil danışmanlığı yapıyor. Instagram hesabı ve blogu üzerinden erkeklere stil içupları veriyor.
PHILIP ADESULU
http://instagram.com/jprstyling
Philip Adesulu
Houston’lu stil danışmanı Philip Adesulu, instagram hesabında günlük look’unu ve stil önerilerini paylaşıyor. Renkli kişiliği ve fit takım elbiseleriyle ilham veriyor.