21 Temmuz 2015 Salı

PARİS MODA HAFTASI’NDA SOKAK STİLLERİ

03:48


streetstyle
2015 Sonbahar/Kış “Prêt à Porter” koleksiyonlarının moda meraklılarıyla buluştuğu; ünlü yıldızların, blogger ve moda ikonlarının katılımıyla her zamanki gibi en gözde ve herkesin mutlaka takip ettiği “Paris Moda Haftası” bugün sona eriyor. Biz diğerlerinden daha farklı bir konuya odaklanıp, bu denli önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapan şehrin ne giydiğine baktık.
Çünkü; hayli renkli geçen moda haftasında, sokak stilleri de en az podyumda tanıtılan koleksiyonlar kadar dikkat çekici oldu. Moda haftaları arasında, en gösterişli ve en özel sokak stillerine sahip olan Paris; Fransız farkının gözle görülür şekilde sokağa yansıtıyor. Paris’teki sokak stilinin en güzel yanı ise; özellikle öne çıkan trendler ya da bir akım üzerine yoğunlaşmasından çok, renkleriyle, kesimleriyle ve tercihleriyle büyük bir çeşitliliğe sahip olması. Biz de sizler için ufak bir seçki hazırladık. E malum hepimizin zaman zaman ilhama ihtiyacı oluyor.
İstanbul’da da oldukça ilgi çekici sokak stilleri elbette mevcut. Hatta looklarıyla ne Paris’i ne de Milano’yu aratmayanlarımız da var. Durum böyle olunca akla ister istemez Kanyon’un, Ece Sükan ile birlikte düzenlediği Instagram yarışması geliyor. Yarışma, Kanyon’da çektiğiniz ve stilinizi yansıttığınız Instagram paylaşımlarınıza #StilKanyonda etiketini koymak ve Kanyon’un Instagram hesabını takip etmek kadar kolay. Üstelik her hafta 1 kşi 1000 TL değerinde alışveriş çeki  kazanıyor.
Detaylar için buyursunlar;