21 Temmuz 2015 Salı

SAKİN LÜKS // BOBO’S

03:51


bobos-moda-kadin-giyim
18. yüzyılın başından beri konuşulur olmuş moda olgusunu Paul Poiret’ye ya da en yakın takipçisi Coco Chanel’e borçlu olabiliriz ama bu durum kendi tarzımızı yaratmaya engel ve klişere bağlı kalmaya sebep değil. Alternatif tarzlar oluşturmak, her Avm’de karşımıza çıkan markalara itaat etmek gibi de bir mecburiyetimiz yok. Mesela kasım sonunda yaptığı defile ile henüz çok yeni bir hazır giyim markası aramıza katıldı. Moda dünyasının yakından tanıdığı Elif Mısırlı’nın yarattığı BOBO’S zevk sahibi ve sade şıklıktan hoşlanan genç kadınları hedefliyor. Tam da başta berlirttiğimiz gibi, trendlerden bağımsız ve zamansız olarak tanımladıkları BOBO’S markasını; ulaşılabilir ve sakin lüks parçalarla oluşturmuşlar. Hızla önem kazanan ulaşılabilir lüks kavramı ile ilgili markanın yaratıcısı Elif Mısırlı’nın söylediklerine de kulak vermek lazım:
“BOBO’S markasından satın aldığınız bir parçayı uzunca yıllar giyersiniz. BOBO’S hem gece hem gündüz kullanabileceğiniz, kaliteli kumaşlardan üretilmiş, sade şık bir tarz oluşturacak harika parçalar sunuyor. Modaya karşı anarşist bir bakışı var. Yani herkese moda! Sadece bir kesime değil. Herkes güzel giyinebilmeli.‘”
‘’Understated Chic’’ yani ‘’Bağırmayan Şık’’ olarak özetleyebileceğimiz koleksiyonda krep, dantel, kadife, brokar ve şifon’un en uyumlu şekilde bir araya getirildiği altı krep ve üst kısmı dantelden oluşan uzun gece elbisesi, derin V yakalı üst kısmı kadife ve alt kısmı brokardan tasarlanmış elbise, krem rengi baştan aşağı dantelden oluşan gece elbisesi ve tamamen payetle işlenmiş üst kısmı şifon parçalar ağılıklı olarak yer alıyor. Kırmız, siyah ve lacivert renklerin hakim olduğu koleksiyonu, henüz takibe almadıysanız elinizi çabuk tutun.
BOBO’S ulaşılabilir, şık ve farklı olmak isteyen genç kadınların yeni gözdesi olacağa benziyor. BOBO’S markasını Teşvikiye’de Şakayık sk. No:2 de yer alan Elif MISIRLI atölyede bulabilirsiniz. Şimdi moda gerçekten BOBO’S.