5 Temmuz 2015 Pazar

hersey akisinda guzel

21:52

Zeynep Esin

Her birimiz zamanın acımasızlığından şikayetçiyiz değil mi? Nasıl da hızlı geçiyor..
Zamanı bir başka zamanı bekleyerek geçiren insanoğlu nasıl olur da hızlı geçen zamandan şikayetçi olur? Güne başlayıp daha işimizin başına gider gitmez öğle molasını, moladan sonra akşam çıkışını bekleyen insanlarız. Hemen hemen tüm haftayı hafta sonunu bekleyerek, planlayarak geçiriyoruz. Hatta bir iddam var. Katılmayanınızı samimi bulmuyorum. Hafta sonu yaşamak için çalışan insanlarız!
Hey uyan insanoğlu!
Nasıl hızlı geçiyor (du) zaman değil mi? Tad alınmalıydı hani her dakikadan. Öğlen molası beklemek için başına geçtiğin, sonrasında o akşam çıkışı beklediğin iş var ya Dünya üzerinde sana biçilen zamandan çalıyor. Yok saydığın o hafta içi var ya, hafta sonu bekleyerek geçirdiğin o da Dünya üzerinde nefes alabileceğin zamanın büyük bir bölümü! Uyan da neyden zevk alıyorsan onu yap! ”Hayatımı idam ettiriyorum. Sevmesem de yapmak zorundayım” ne samimiyetsiz bir cümle. Hayatında ki en önemli mesele hayatını daha rahat idam ettirmek ise o çalıştığın iş var ya tam olarak buna hizmet ediyor. Ne demeye bu geçsin zaman çaban? Geçen zaman değil hayatının ta kendisi.
Sev zamanı. Hayatını sev.
Dene bakalım kalır mı Pazartesi sendromları? Cuma yoğunlukları, Pazar telaşları…
Bir telaş yaşadığın hayat, aslında çok sakin, pek dingin. Sen telaşla yaşadıkça konduracak yüzüne çizgileri. Sağlığına izlerini.
Tatile gitmek için bile bedenine yaşattığın o stres var ya acımasızca alacak intikamını.
Her şey akışında güzel. Gel akışa bırak kendini…
Zeynep EsinZeynep EsinZeynep EsinZeynep EsinZeynep EsinZeynep EsinZeynep EsinZeynep EsinZeynep Esin

T-sirt: IAMNOTBASIC     Jean: Asos      Gözlük: Asos     Çanta: Rara Atelier     Büstiyer: Victoria Secret     Ayakkabı: Atölye (El yapımı)     Yüzük&Bileklikler: Urban Queen